Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Најдобро според мене би било Фараонот и Ибра напад а Робињо позади нив.Кај нас таа позиција бара и повлекување на играта а за тоа уште не е способен Шарави.Робињо знае да се врати поназад да прими топка и да организира акција додека Фараонот премногу е млад за да се очекува тој да биде конекцијата помеѓу средината и нападот.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
А што се замарате кој каде треба да игра? Денеска ниеден од Робињо, Ибрахимовиќ и Шарави не играше на фиксна позиција. Цело време менуваа позиции. Баш тоа ни го прави нападот непредвидлив за противниците. Истото го играа кога беше Касано здрав. Никој не игра напред, никој не игра позади напаѓачи. Сите играат секаде во нападот. Единствени кои не можат така да играат во тимов од овие напред се Пато и Инзаги.

Очекував да бидеме први после денес али јбг изненади Јуве вчера со 3те бода.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Шарави одличен ! Златан злато вреди :)
btw ќе беше јако Робињо да ја промашеше акцијата кој го даде голот :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.018
Поени од реакции
51.252
Јас сум најсреќен за играта на Амброзини денес. Во прав момент се враќа во форма, многу ни е потребен да покрие додека не се тука Аквилани и Боатенг, мора да повампири пак и да ја повтори сезоната со Гео кога доминираше ко газда секоја утакмица.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Јас сум најсреќен за играта на Амброзини денес. Во прав момент се враќа во форма, многу ни е потребен да покрие додека не се тука Аквилани и Боатенг, мора да повампири пак и да ја повтори сезоната со Гео кога доминираше ко газда секоја утакмица.
имаш право Амбро денес играше и за Бомел кој дене беше вишок во формацијата.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Голот на Ибра можам да го опишам само со една анимација, зашто ме остави без зборови :cuc:

:drk:

P

PewDiePie

Гостин
Ама бране уште го подшлакнува на ибра,ако игра за Милан.

Како никако се смее бе да му ебам тоа млитавиот :icon_lol:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
According to the latest reports, Maxi Lopez is already on his way to Milano.

Најверојатно уште вечер ќе се потпише договорот.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
According to the latest reports, Maxi Lopez is already on his way to Milano.

Најверојатно уште вечер ќе се потпише договорот.
Оти бе се скапани овие од Милан? Поарно нека му даваат шанса на Шарави да игра, заедно со Бињо и Ибра напред отколку овај да го купат...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ама Ел Шарави нема да може да игра ЛШ затоа Макси-Такси мора да се земе кога веќе посраа со Тевез :confused:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ама Ел Шарави нема да може да игра ЛШ затоа Макси-Такси мора да се земе кога веќе посраа со Тевез :confused:
Можи бе да игра фараонот ЛШ. Ама треба некој да го пријави :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Зашо да не може да игра Ел Шарави во ЛШ?
Затоа шо нема 21 година, и да беше повеќе од 2 години во тимот можеше да игра без да се пријави како овие од примавера шо играат

Kajgana Shop

На врв Bottom