Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Абе ова топкава мисли да влезе у гол? -.-'

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
ЛЕееее робињо дрвово види го бе... !! ел шарави на местото на робињо и меркле на местото на амброзини .. ! :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Несака да влезе.. Ако може да игра Фараонот нека го мења со Емануелсон и Амбро со Сидорф

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
FACT: Antonini
has made the MOST CORRECT PASSES (31), the MOST TACKLES (3) & the MOST BALL INTERCEPTIONS (4) in first half.

Измена, Антонини - Ел Шарави, Емануелсон лев бек сега...

--- надополнето: 22 јануари 2012 во 16:13 ---
IBRA! Тоа е тоа! Добра асистенција од Амбро :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ебати Алегри ебати... на добиена утакмица не го клава Пипо. Епа нормално дека сака да си оди.

Меркел да не го видам на терен....

дури не се истрижи :icon_lol:

Ибра покажа дека е класа стрелец.
Фараонот ѕверка е :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во прво се извадија ама во второ немаше кај да бегаат веќе.Честито победа и нека се множат.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Денес се разјаснија 3 дилеми.
1.Алегри после 2 годидини конечно дозна дека си има во тимот одличен лев бек а тој го силуваше како плејмејкер ,втор напагач крило и ....уште голман што не изигра Емануелсон...браво за дечкото на неколку моменти ме потсети на Сержињо,се надам конечно свати Алегри дека има лев бек.
2. Ел Шарави треба да игра позади напаѓачите барем диру се вратат Боатенг и Пато.
3. Конечно Алегри се сети дека измена можеш да напрајс и пред 86 минута секоја чест за потегот Црепот аут- Фараонот Ин

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.540
Поени од реакции
15.032
2. Ел Шарави треба да игра позади напаѓачите барем диру се вратат Боатенг и Пато.

Од кај овој заклучок? Шарави се што одигра одлично беше како втор напаѓач. Робињо отиде позади напаѓачите, а Шарави на неговото место. Според негови карактеристики, па и зрелост не сум сигурен дека ќе игра добро на таа позиција. За него најдобро е втор напаѓач или да биде крилен напаѓач, но тоа кога би играл за Реал, ние не играме така... :) Башка Пато нема никаква врска во муабетот...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Од кај овој заклучок? Шарави се што одигра одлично беше како втор напаѓач. Робињо отиде позади напаѓачите, а Шарави на неговото место. Според негови карактеристики, па и зрелост не сум сигурен дека ќе игра добро на таа позиција. За него најдобро е втор напаѓач или да биде крилен напаѓач, но тоа кога би играл за Реал, ние не играме така... :) Башка Пато нема никаква врска во муабетот...
1.Пато и Боатенг се во муабетот што се повредени и додека не се они Алегри треба да ја игра таа формација.
8 години сум играл активно фудбал и убеден сум дека таков играч од калибарот на Ел Шарави кој има брзина,дрибленг,шут,градење и позиционирање треба да игра позади напагачите ...тоа е мое убедување ,Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom