Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Italian Job...sepak mislam deka vo Pato moze da uzivame do Juni :( :( ako ne se menja nesto drasticno dotogas..Golovi neka pocne da dava,neka ne se zaebava vise

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Истото што се случи и со Кака.
Стига понуда,натегања и на крај останува во Милан.

Голема е веројатноста Пато да замине за време на летниот трансфер период а и не би ме зачудило тоа.
According to Sky Sport,talkin at the phone Galliani repeated several times "Pato decided to stay at Milan"
Неколку пати повторил дека Пато сакал да остане во Милан,па до лето сигурно ќе е тука.

Друга работа што ја сретнав е оваа изјава на Силва
Thiago: "I never saw Pato train so well

Факт е дека Пато го има талентот и се останото но дечкото не се труди !
Не се развива така како што замислувавме,лош прием и многу останати работи.
Многу е ноншалантен и тоа не ми се допаѓа кај него,ич не се труди.
Тоа мора да го поправи ако сака да стане нешто повеќе од голем талент.

Maurizio Compagnoni: "Il Milan sta stringendo per Mascherano, trattativa nascosta da Galliani"
Милан притискал за Маскерано,скриена намера на Галијани било ова и не би ме зачудило доколку го собереме овој а Пато да оди во спротивен правец летово што доаѓа.

Меркел останува во Џенова барем до крајот на сезоната барем според тоа што го прочитав иако со новата промена на тренерот и формацијата во 4-3-3 тој нема да добива многу шанси.

Инаку најново е дека Тевез не доаѓа во Милан а Пато останува така Тевез мислам дека би преминал во Интер а можно е и ПСЖ.
Галијани: "Pato resta al Milan, Tevez non viene al Milan"

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Значи финтава беше Тевез да дојде на местото од Пато, Пато посака да остане во Милан и пропадна трансферот на Тевез ? До пред 30мин и Сити се согласиле на трансфер и фалеше само потпис а сега Галијани телефонски рекол нема ништо од тоа .. катастрофа

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Инаку најново е дека Тевез не доаѓа во Милан а Пато останува така Тевез мислам дека би преминал во Интер а можно е и ПСЖ.
Галијани: "Pato resta al Milan, Tevez non viene al Milan"
:pos: :pos:

Ајдеее.... циркуси... Сега комшиите повторно на потег... :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
На толку мака и средби на крај да се откажат ма немој oвие медиумите сакаат до утре да се ладат со фановите, како може да има 3 средби од по 3 часа и сега да му го опнат а плус и го договорија фалеше уште потпис:pos:
де бре сеуште ли верувате во овие медиуми кои прават од мравка слон откако се појави изјава дека пато сака да остане ајде одма тевез не иде :facepalm:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
ако тевез отиде у интер и ако земат уште 2-3 солидни засилувања, освојуваат италија! (истото се случи и со нас, ако ви текнува :) )

P

PewDiePie

Гостин
Милан официјално се повлекол од преговорите за Тевез,што е по мене одличен потег.

За тие пари можат ѕвер играч од среден ред да земат.

А Пато ?

Видете што ќе им направи во Недела на комшиите.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
И што сега? Значи од почетокот (декември) било планирано Пато да си оди, а Тевез да дојде? Друга логика нема во ова што се случува...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
ако тевез отиде у интер и ако земат уште 2-3 солидни засилувања, освојуваат италија! (истото се случи и со нас, ако ви текнува :) )

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Мило ми е што нема Пато да мрда од Милан, зашто да ги смениш Тевез-Пато за истите пари, а разликата во години и квалитет да не ја видиш е рамно на самоубиство.

Ибра ке игра уште 2 години, Тевез и да дојдеше депресивен и пекнат за Аргентина ке игра макс 2 години, Робињо и да игра и да не игра исти курац е, Касано со проблеми со срце и исто над 30....
Милан треба да го гради тимот врз Пато и Тиаго Силва.

Никаква друга дискусија не доаѓа во предвид, без разлика дали имал проблеми со мускулите, дали ја ебел јако Барбара, дали курот го носи лево или десно...

...
"Milan is my home.
I did not want to interrupt my career with the Rossoneri after winning my first two trophies with this shirt.
I want to contribute to the history of Milan and to the future success of this company with joy and in harmony with any environment.
This joy will give me the energy to face the future matches with more enthusiasm, desire to win and to score.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Милан официјално се повлекол од преговорите за Тевез,што е по мене одличен потег.

За тие пари можат ѕвер играч од среден ред да земат.

.
Тие пари беа планирани од продажбата на Пато, така да и за среден играч очекувајте го истото... само што тука нема кој да лета, сите вредат под 20м евра.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Ако вистина пропадне трансферов, јак играч од среден ред недоаѓа.
Макси Лопез и левиот од Лече..

Барaтел на прекин на преговорите - Берлускони :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Мило ми е што нема Пато да мрда од Милан, зашто да ги смениш Тевез-Пато за истите пари, а разликата во години и квалитет да не ја видиш е рамно на самоубиство.

Ибра ке игра уште 2 години, Тевез и да дојдеше депресивен и пекнат за Аргентина ке игра макс 2 години, Робињо и да игра и да не игра исти курац е, Касано со проблеми со срце и исто над 30....
Милан треба да го гради тимот врз Пато и Тиаго Силва.

Никаква друга дискусија не доаѓа во предвид, без разлика дали имал проблеми со мускулите, дали ја ебел јако Барбара, дали курот го носи лево или десно...

...
"Milan is my home.
I did not want to interrupt my career with the Rossoneri after winning my first two trophies with this shirt.
I want to contribute to the history of Milan and to the future success of this company with joy and in harmony with any environment.
This joy will give me the energy to face the future matches with more enthusiasm, desire to win and to score.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Не си прави бајрам на мозокот. :)
Интер да, јаки ќе бидат ама и сега за сега имаат 8 бода минус од Јуве и Милан, имаат гостувања кај сите јаки тимови во Италија, Наполи, Удинезе, Јуве, сега со Милан, Рома, до крај и со Лацио и тн и тн, го имаат Ранко за тренер, не треба да споменувам после кажаново колку е тешко во една ваква ситуација да освоиш титула во Италија ( без разлика на играчите у тим што ги имаат ), плус и настапуваат во ЛШ.
Е сега од наредна година да, Интер ќе имаат доста квалитетен состав ако сега успеат да го земат лепотанов од Сити и може за прв пат од коа ја и ти гледаме фудбал заедно со Милан по квалитет од една страна ќе се израмнети, од друга ќе се главни фаворити за Скудетото.

До тогаш, Милан и Јуве за Скудето, Интер, Удинезе и Наполи за ЛШ.
Во ЛШ не верувам дека нешто посебно ќе направат жабариве сезонава.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Пишува дека одлуката за да се прекинат преговорите е од Берлускони, сигурно Пато е плакал сабајле кај него дома за да не го дадат во ПСЖ и овај одма го откажал Тевез ццц :pos:
Јас мислам дека намерно даваат изјави дека е откажан Тевез, можеби сакаат тајно да го донесат и да има добро изненадување за дербито. :rolleyes:
Или друг случај е Тевез да заврши во ПСЖ

Kajgana Shop

На врв Bottom