Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
А оти да не замини Пато ко секоја втора утакмица е повреден?
Зошто ни е?
На лето трампа Пато - Балотели (желбата на Марли :icon_lol:)
Ајде нека го продадат ќе земат минимум 50 мил и ќе купат некој напаѓач од сериа а од 10 мил и после како Кака ќе сакаат да го вратат назад. Пато имаше лош старт оваа сезона а минатите сезони сите ги забравите, Алегри ако му даде шанса во прв тим и ако пак се повреди тогаш нека го продават.
Силвио Берлускони ќе треба да одлучи кој од Масимилиано Aлегри и Пато ќе остане во Милан.

P

PewDiePie

Гостин
Овој Алегри ако продолжи со вакви измени тоест НЕизмени,и ваков став од кој двајца играчи што би играле прва постава во 90% екипи во светот се жалат,брзо ќе лета.....па уште ако не помине барем 1/8 финале л.ш. охоооо.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе бе прекинете.ваков бил онаков бил.Шо сакате поќе од него?! Скудето сакавте?Ете скудето, Суперкуп? Ете суперкуп.Чекајте малце, не се согласувал со Пато , детето со кристалните нозе па сега треба да го бркаме.Друг побеудва и дур ни носи тутилу ми е гајле кој игра а кој не.И доста плукате по него.Ако замини, сигурно Ван Бастен ќе го стават за тренер или некоја трета будала па ќе молите за Алегри....!!!!!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
добро сега стварно има нешто помеѓу Пато и Алегри или само шпекулации? Од каде сеа ова дека некој ке си заминува...?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
добро сега стварно има нешто помеѓу Пато и Алегри или само шпекулации? Од каде сеа ова дека некој ке си заминува...?
Преувиличено е... премногу преувиличено... Пато само кажал дека сака од Алегри појасно да му кажува што да прави на теренот, кој се неговите задачи, неговата улога... Тоа го правел Анчелоти, а сеа сака и со Алегри да разговара подетално за тоа... Но рекол дека и покрај се, ќе стисне заби и ќе се бори за да се врати во топ форма и во првите 11...

Интересни шпекулации прочитав на Твитер...

Rumor: BARBARA BERLUSCONI is PREGNANT with PATO's baby!
Pastorella: "Montolivo wants Milan."
RMC: #PSG will sign #Pato from #Milan for €50m, & he will get €4.5m per year.

Исто се спомнува и трампа, Пато - Пасторе...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Aјдееее поради едно недоразбирање со Алегри и една глупава изјава се јавуваат милион шпекулации.
Пато ќе потпише за ПСЖ на 4 јануари
Ќе се излажат по 50те милиони ќе го дадат исто како и Кака и накрај нема да купат ништо со тие пари

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Пред неколку минути излезе вест дека Пато ќе иде за ПСЖ, трансфер кој ќе се реализирал на 4ти јануари за околу 50 милиони евра. Доста нереално звучи, но кога ќе се види дека Анчелоти е пред потпишување со ПСЖ, а и колкав респект има Пато за него не би ме зачудило да се реализира ова ако ништо друго бар следното лето. Ќе биде интересно да се види што ќе се случи.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Пред неколку минути излезе вест дека Пато ќе иде за ПСЖ, трансфер кој ќе се реализирал на 4ти јануари за околу 50 милиони евра. Доста нереално звучи, но кога ќе се види дека Анчелоти е пред потпишување со ПСЖ, а и колкав респект има Пато за него не би ме зачудило да се реализира ова ако ништо друго бар следното лето. Ќе биде интересно да се види што ќе се случи.
Да бе, и Фабрегас ќе дојдеше на 18 Август :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
јас едно знам: Додека Барбара се ебе со Пато тој не си оди од Милан,таа го има последниот збор,нека ви е јасно. :)

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Реално цената на Пато му е 30-35, ја одма би го дал за 50 мил. Од тие 50 бар 30 да се вложат во средина и одбрана и 20 за Тевез и би имале шанси у лига на шампиони.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Ако се прашувам јас ... овој страв сите што го имате од Арсенал е токму од причина што Алегри создаде некој менталитет што не ми е својствен за Милан. Да имавме тренер што влегува дрско во утакмициве , значи не зборам Мурињо филм со сите предигри па додека да дојде до ебе*ето да им се смачи и сами да му се соблечат... Значи има нешто повеќе од бирањето на играчи за утакмица (ма да мислам дека ни ова не го прави сам), односно харизмата со која што привлекува или одбива. Е овој ја нема ! Безличен ми е ...

Која фаца да ја направи овој па да те мотивира?

Иначе во врска со Пато. Не продава Милан така лесно во зимо. Сетете се на пропаднатиот трансфер на Кака во Сити (ех да се десеше сега Тевез ќе го имаше на видеото како ви честита Крисмс). Оверрејтет е шпекулацијата и премногу важност и се дава ма да ако е вистина и ако се понуди нешто у стил Пасторе или Менез не би замижил o_O

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Не бе чекајте, како продавање, уште 4-5 године ќе викамо, чекајте бе млад е, ќе ојача. Кур ќе ојача 23 ќе ги прае уште малу, Меси и Роналдо со 1 и 2 години постари од него па не памтим да дале 2 гола у полусезона.

Дур држи цена нека го продатат и нека купат некого за тие пари, и да не купат на крај краева кој кур, и Де Шиљо да игра у напад ќе даде 2 гола у полусезона !!

За тие пари мои желби покрај Црниот, уште 2 играчи у среде и одбрана, овој Гетце го љубим многу у задње време, мада таков играч не гледам каде би се уклопил, па нека дојдат Гансо или ете ПАсторе би бил екстра да се убаци у пакетот со плус 10 мил тие со Таиво у пакет у Лион за Цисоко и пуна капа !

И Тевез на позајмица и у Италија ќе биде работата поздрави је поздрави, а за ЛШ ќе му ја мислимо догодина, кој ќе дојде Црниот и кој ќе замина старудијеве сосве 77-ца и 25-ката

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.544
Поени од реакции
5.533
Ка прво Пато се мучи со повредете затоа и неможе да фати некоа форма, слабо се пази и затоа често се повредуе, тоа е до него треба да почне малце више да внимава на него да не паузира ваке често, како сакате од него голови коа све натпреварите ги следи пред тв...
Ка второ ИБРА е главен у нападот на Милан, прв напаѓач (нешто што не му одговара на Пато) затоа и не може да постигнува толку често голови, Ибра е повеќе у шанси него он, дека он се форсира многу а Пато е втор напаѓач! Е коа ќе го нема Ибра тогаш друго ќе биде, Пато ќе го заземе местото на прв напаѓач... Видовмо коа дојде од Интернационал коа нападот ни беше тиња, коа Пато не ваѓаше од таа тиња а имаше само 18 години!!! Сеа има само 22 години, прерано е да се откажемо од него.
Ка трето сеуште си седим на моето, Пато да остане у Милан! Немој да мислите дека ми е омилен па го браним, највише си го сакам ја Робињо... и уште 100 пута да промаши пред гол, пак ќе ми биде eден од омилените фаци у Милан :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Galliani: "As far as I'm concerned, Pato will definitely stay with us. But of course, if he asks me to sell him, then..."

Епа тоа, Пато од едно време како недопирлив премина во опција за продавање, нормално за висока сума. Башка и онака ПСЖ е во Парис па ништо чудно и Барбара да сака да живее таму.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Е јас да сум сега како Галијани ајде бе замена Пасторе - Пато без никаква доплата па да видам дали ќе се курчат тогај. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom