Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Гледав слики, Бонера играл за репрезентација на Италија...Вистина е или фотомонтажа? :LOL:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886
Бонера во 2004 кога освои со европско со Италија до 21 година, Челзи се тепаа да го земат кај нив :pos::D

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ајјдееее.....:LOL:
Кој бил толку ретардиран шо го повикал...???
Бонера тоа лето кога го зема Милан беше еден од подобрите дефанзивци во Италија.
Малце чудна беше таа ситуација тоа лето...Парма беше во финансиски проблеми а Милан плати неверојатно голема сума за подпросечен играч како што е Бонера.Мене тогаш тоа ми изгледаше како еден вид на помош од страна на Милан

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Бонера тоа лето кога го зема Милан беше еден од подобрите дефанзивци во Италија.
Малце чудна беше таа ситуација тоа лето...Парма беше во финансиски проблеми а Милан плати неверојатно голема сума за подпросечен играч како што е Бонера.Мене тогаш тоа ми изгледаше како еден вид на помош од страна на Милан
Да не можиш да поверуваш :D

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Денеска почнаја преговори за Тевез и според последни информации Милан ќе понуди 3м во јануари и додатни 20м во Јуни за целосен откуп

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886
^
Сити го дава на позајмица под услов Милан да го купи во јуни за 20 мил никако не смее да се откаже од него после позајмицата. Останува да видеме дали ќе се согласи Берло :D
Обвиненијата од некоја си ТВ Спорт за Ибра дека пцувал со Каљари и да се покажат како точни тој ќе пропушти само еден натпервар (со Атланта).:P

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Мора под хитно да се врати Дидак јануариво во Милано.
Го глеав хајлајтсите на Еуроспорт од Хихон-Еспањол 1-2 зверска игра асистенции позиционирање,полвекување и дефанзива...се чудам зш не го вратиме...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Неста изјавил дека сака да ја заврши кариерата во Милан...
Средбата помеѓу Милан(Браида(Галијани не бил таму поради семејни причини)) и Сити(Агентот на Тевез и други лица од Сити) завршила. На средбата бил и некој адвокат од Милан кој што секогаш учествувал во финалните средби кога се завршувале договорите..

TEVEZ-RUMOR: Milan to offer a 3m for a loan with obligatory right to offer for 20m if he plays X quantity of games

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886
Неста изјавил дека сака да ја заврши кариерата во Милан...
Средбата помеѓу Милан(Браида(Галијани не бил таму поради семејни причини)) и Сити(Агентот на Тевез и други лица од Сити) завршила. На средбата бил и некој адвокат од Милан кој што секогаш учествувал во финалните средби кога се завршувале договорите..

TEVEZ-RUMOR: Milan to offer a 3m for a loan with obligatory right to offer for 20m if he plays X quantity of games
Галијани бил во Бразил :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom