Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 2.614
- Поени од реакции
- 1.550
Демек на линкот од Кировски пишуваше дека демек пцувал по судијата... Ама шекнат е Ибра он по се пцува..Демек пцувал по се живо што мрда на терен,мислиш!?
Демек на линкот од Кировски пишуваше дека демек пцувал по судијата... Ама шекнат е Ибра он по се пцува..Демек пцувал по се живо што мрда на терен,мислиш!?
Да бе, 16 настапи има дури xDГледав слики, Бонера играл за репрезентација на Италија...Вистина е или фотомонтажа?
Ајјдееее.....Да бе, 16 настапи има дури xD
Бонера тоа лето кога го зема Милан беше еден од подобрите дефанзивци во Италија.Ајјдееее.....
Кој бил толку ретардиран шо го повикал...???
Да не можиш да поверувашБонера тоа лето кога го зема Милан беше еден од подобрите дефанзивци во Италија.
Малце чудна беше таа ситуација тоа лето...Парма беше во финансиски проблеми а Милан плати неверојатно голема сума за подпросечен играч како што е Бонера.Мене тогаш тоа ми изгледаше како еден вид на помош од страна на Милан
Галијани бил во БразилНеста изјавил дека сака да ја заврши кариерата во Милан...
Средбата помеѓу Милан(Браида(Галијани не бил таму поради семејни причини)) и Сити(Агентот на Тевез и други лица од Сити) завршила. На средбата бил и некој адвокат од Милан кој што секогаш учествувал во финалните средби кога се завршувале договорите..
TEVEZ-RUMOR: Milan to offer a 3m for a loan with obligatory right to offer for 20m if he plays X quantity of games