Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
^
Утре нема да имаме многу убава игра ... шансите ќе бидат реткост така да тие што ќе ги имаме мора да се искористат така да Пато би требало да игра ... За очекување е пола работа да ја заврши Каладзе :pos:
Сигурно ја имаш гледано ти однапред ! :D

P

PewDiePie

Гостин
Утре ќе се докаже дека златен Меркел го дадоа за оној шашавион што нема едно цело полувреме изиграно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
^
Утре нема да имаме многу убава игра ... шансите ќе бидат реткост така да тие што ќе ги имаме мора да се искористат така да Пато би требало да игра ... За очекување е пола работа да ја заврши Каладзе :pos:
Не верувам тоа дека лошата игра која го фаќа Милан еднаш во 7 кола ќе биде баш против Џенова, тие ќе бидат со половина втор состав без Кучка, Паласио и Антонели со формација 3-5-2 која ќе се спои во 8-2 или подобро позната автобус пред гол :pos: ;)
ПС Има добар коефециент за 2 = 1.90 :vozbud:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Повикани играчи

Amelia, Piscitelli, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.
--- надополнето: Dec 1, 2011 6:37 PM ---
Повикани играчи

Amelia, Piscitelli, Roma, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Pato, Robinho.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
^
Во ептен слаба форма е Пато затоа викам Робињо да игра пред него.Јасен е проблемот со реализацијата али да се надеваме дека ќе му тргне шутот па ќе нема потреба од нервози,а Пато нека влегува после 60‘мин. :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Повикани играчи

--- надополнето: Dec 1, 2011 6:37 PM ---
Повикани играчи

Го нема Ван Бомел така да Амброзини последен играч во средината.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Декември, време за прегововарање и договарање на трансфери ако воопшто и клубот има таква „скриена“ намера. Се надеваме дека ќе донесат на сите пози барем по еден играч (за напад е доволен), за средина 2ца, за одбрана еден штопер и по еден лев и десен бек (да се бара солидна замена за Абате во случај на повреда и казна, Ѕамброта на лето највероватно го напушта клубот). Барам ваши мислења што е најдобро да се ангажира во зимскиот преоден рок (бидете скромни и реални) :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

Човеков имаше интервенции кој што можат само да ги сањаат сите останати голмани ама знаеше да направи и некој кикс кој што не е својствен ни за голман од трета Македонска лига.
Незнам за вас ама за мене е еден од најдобрите голмани нормално кога ќе му е денот т.е кога нема да се изглупира.

п.с Се навраќав назад во времето па ај викам да го споделам видеово.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Декември, време за прегововарање и договарање на трансфери ако воопшто и клубот има таква „скриена“ намера. Се надеваме дека ќе донесат на сите пози барем по еден играч (за напад е доволен), за средина 2ца, за одбрана еден штопер и по еден лев и десен бек (да се бара солидна замена за Абате во случај на повреда и казна, Ѕамброта на лето највероватно го напушта клубот). Барам ваши мислења што е најдобро да се ангажира во зимскиот преоден рок (бидете скромни и реални) :pos:
дај бе заеби тоа кажи што е проблемот што ел шарави не добива шанса?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
Ретка прилика да се види Алегри емотивно да изреагира. :) Му одржа лекција на Мауро, денес е јасно кој беше во право, дали Милан можеше или не можеше повеќе од тоа што го прикажа против Јувентус.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Не знам дали го знаете песничево.. :D:свиркам::X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom