Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Тевез ако доаѓа ќе дојде без пари!!! Која е таа класа од средина шо ја посакуваш, да не сакаш некое дрво какo Меирлеш од 15-20 мил? Знаат си они играчот е од бразил нема шо да пишуваме глупости и желби и Крудели го имаше на видео шо знам на една тв изјави дека играчот од средниот е бразилец.:pos:
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:40 AM ---
Блекбурн го сака Инзаги :pos:
--- надополнето: Dec 1, 2011 10:43 AM ---

Lopez? Maxi chi? - L'intervistatore gli risponde ndr. - Ah sì, ho capito: è quello biondo. Stavo pensando a Maxi Rodriguez (mediano argentino dei Reds ndr). Comunque Maxi Lopez è bravo e gioca bene. Tevez? Sarebbe perfetto per il Milan. E’ veloce, sa difendere ed è aggressivo. Penso che San Siro voglia un giocatore così. Non sta a me decidere, però. Tutti e due? No, sarebbe troppo" :pos:
Дали можеби ја знаеш платата која ќе ја зема Тевез? Онака чисто информативно прашувам...
Какви желби какви глупости, не гледаш дека со Аквилани ЛШ ништо не правиме, ни треба цврст играч на кој што ќе можеме да се потприме и што ќе може да ни го предводи тимот бе.. Новиот Пирло ни треба.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Дали можеби ја знаеш платата која ќе ја зема Тевез? Онака чисто информативно прашувам...
Какви желби какви глупости, не гледаш дека со Аквилани ЛШ ништо не правиме, ни треба цврст играч на кој што ќе можеме да се потприме и што ќе може да ни го предводи тимот бе.. Новиот Пирло ни треба.
Ја прочитав у една статија на миланњус дека за овие 6 месеци ќе земе 3,5 мил евра иако платата у Сити му е 11,5 милиони, а ако остане на перманентен договор демек бил спремен да игра и за 7,5 мил годишно !

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
3.5 мил пред медиумите а којзнае колку ќе зима плус, ај кажи кој е новиот Пирло според тебе? :свиркам:

Probbale formation
(4-3-1-2) Amelia, Abate, Bonera, Thiago Silva, Zambrotta, Aquilani, Ambrosini, Nocerino, Boateng, Robinho, Ibrahimovic

(3-5-2) Frey, Dainelli, Kaladze, Moretti, Mesto, Merkel, Veloso, Constant, Rossi, Caracciolo, Jankovic

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ај пошто се повеќе и повеќе судииве се тема на разговор тука ... Утре ќе ни свири Domenico Celi и од тие податоци што ги има по интернетов ... ни нема судено на многу утакмици 3 или 4 и како што приметив немавме пораз само една нерешена.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Џенова - Милан, статистика:

44 натпревари , 11 победи на Џенова, 20 нерешени, 13 победи на Милан.
Постигнати голови: 47 Џенова, 57 Милан.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Се верува дека Берлускони одобрил висока сума на пари која Милан ќе ја инвестира во ново засилување, односно во ангажман на Карлос Тевез од Манчестер Сити.
--- надополнето: Dec 1, 2011 4:11 PM ---
Дајј боже вистина да е, може конечно ќе почне да инвестира во клубов Берло :D
--- надополнето: Dec 1, 2011 4:13 PM ---

:ROFLMAO::LOL:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Се верува дека Берлускони одобрил висока сума на пари која Милан ќе ја инвестира во ново засилување, односно во ангажман на Карлос Тевез од Манчестер Сити.
--- надополнето: Dec 1, 2011 4:11 PM ---
Дајј боже вистина да е, може конечно ќе почне да инвестира во клубов Берло :D
Нема шанси сите тие пари да ги дадат за Тевез, за дм ќе одат тие пари и плус некој плејмејќер. ;)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
^
Утре нема да имаме многу убава игра ... шансите ќе бидат реткост така да тие што ќе ги имаме мора да се искористат така да Пато би требало да игра ... За очекување е пола работа да ја заврши Каладзе :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom