Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не и замерувај, сумливо ми е зашо Пато во последен момент е оставен на клупата, а Барселона со чуден состав :cautious:
Пато ти е адут :). А со ваква одбрана, барса ќе го лапни немиен.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Нашата шанса е во нивната одбрана! :) Гуардиола или нема опции или мисли да се заебава..Пред ваков напад каков што има Милан да извадиш ваква одбрана..не знам...Се надевам и на добар среден ред! Не знам кога сме излегле со онаков среден ред.Двајца плејмејкери..Храбар состав на Алегри,секоја чест,така треба!! Одиме на победа!
FORZA MILAN!!!!

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
братче погоре велиш дека то е официјален состав, а овде велиш БИ ТРЕБАЛО да е официјален.
Немојте со вакви смешки.
Сеа видов панче воџата на фан клубот на милан напраил грешка ! :D

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Сеа која е официјалната формација .. ? :D
AC MILAN: Abbiati , Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Van Bommel, Aquilani, Boateng, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.
FC BARCELONA: Víctor Valdés, Puyol, Busquets, Mascherano, Abidal, Thiago, Xavi, Keita , Fábregas, Messi , Villa.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Сеа видов панче воџата на фан клубот на милан напраил грешка ! :D
Панче Воџата конечно нешто точно да пише :D
AC MILAN: Abbiati , Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Van Bommel, Aquilani, Boateng, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.

FC BARCELONA: Víctor Valdés, Puyol, Busquets, Mascherano, Abidal, Thiago, Xavi, Keita , Fábregas, Messi , Villa.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
сидооорф. ајдееее кој ќе го гледа како се влечи по терен... мада ајде, знае некогаш да реши утакмица :)

Kajgana Shop

На врв Bottom