Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ако носат некој од типот на Зиглер,и остали просеци од фудбалери не фала,доволен е Антонини да се изгуби титулата.

Мексес треба да потпише нов договор со Рома неделава.
Оти бе Сасуке шо му фали на Зиглер?

P

PewDiePie

Гостин
Оти бе Сасуке шо му фали на Зиглер?
Незнам,размисли како според тебе треба да изгледа бек што игра за Милан? Срамота е ова сезони уназад да се крпиме со никаккви бекови,сезонава којзнае што му би на Абате,ако играше како минатата ни се еба мамата. Ме иритира тоа крпење,или ако купуваш КУПИ или не купувај ништо,фактички ако се продолжи со Антонини или Зиглер или сличен профил на играчи во заден ред паѓаат во вода трансферите на Ибра и Робињо,пак нема да освоиме ништо и пак ќе почнат со крпења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Незнам,размисли како според тебе треба да изгледа бек што игра за Милан? Срамота е ова сезони уназад да се крпиме со никаккви бекови,сезонава којзнае што му би на Абате,ако играше како минатата ни се еба мамата. Ме иритира тоа крпење,или ако купуваш КУПИ или не купувај ништо,фактички ако се продолжи со Антонини или Зиглер или сличен профил на играчи во заден ред паѓаат во вода трансферите на Ибра и Робињо,пак нема да освоиме ништо и пак ќе почнат со крпења.
Дека треба Милан да има бек од светска класа, треба. Ама работата е колку да се закрпиме до на лето, па после да се земи некој класа бек. Прочитав на нетов дека Галијани го блокирал трансферот на Антонини во Јуве или нешто слично беше.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Каков Страсер и Меркел бе, од нив играчишта ќе излезат, каков Лазари, нек си седит таму.

И леле ова странава од Панче и компаниа е срање, како на мсн да се допишуваме никакви правила во пишување, презен простор пред запирка и слично...

Амелија : Добар беше , не спаси можеби и од пораз со неговата прва и рефлексивна одбрана на мечот но за примениот гол неможеше ништо да направи.

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Како што ми изгледа мене Пато ќе си замини:(:(:(
И сето то заради расправијата со Гатузо а и Ибра застанал на страна на Гатузо
Дали мислите дека Пато треба да го напушти Милан?

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Како што ми изгледа мене Пато ќе си замини:(:(:(
И сето то заради расправијата со Гатузо а и Ибра застанал на страна на Гатузо
Дали мислите дека Пато треба да го напушти Милан?
Пато ни ги освои срцата уште првата утакмица со Наполи,али после се почна да се менува,дечкото е доста повреден,му треба многу да се врати во форма итн.

Ако Пато не се повредува често во иднина јас сум за Милан да го задржи,но ако нема спас за мускулот негов што го јебе цело време тогаш мислам дека Пато ке биде продаде без разлика што сакаме ние фановите.
Така беше и со Кака така ке биде и со Пато.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
^ нема шанса да си замине ќе видиш а и да си замине ако земеме 60 милиони не верувам дека ќе го дадат за помалку би била одлична зделка и така имаме одличен напад да се вложат тие пари во Контрао и уште еден играч би било одлично..

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Ако замини Пато од Милан
тогаш да ти се плукнам во тимот
така за сите играчи направија така сега и за овој
не гледаат да го продадат Антонини или Бонера гледаат Пато

--- надополнето ---

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН Жешка вестттттттттт Неофицијално ! Милан и Џенова постигнале договор за Кришито !! ЗА некој час можи да стане и офијална !!!

Не знам колку е вистина

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Челино нека си го напика курот у гз. Да не сака и Пато да му го дадеме?

п.с

There is an agreement between Milan and Genoa for Criscito
Ајде за убо за арно нека биди :cug: . Кришито бе браааат :vozbud:

Едит: Го гледам Вест хем последниве утакмици и баш добар впечаток ми остави Томкинс. За последнава утакмица со Арсенал тој беше крив за еден гол што постигна ван Перси. Има 21 година, висок 190 сантиметри. Ми се гледа како добар играч во иднина. Јас би сакал да го видам во Милан доколку се покажи се разбира, а и за мали пари можи да се земи.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пато нигде не оди тоа се најнормални расправии во секоја соблекувална.

Ова за Кришито дај боже да е вистина и да дојде кај нас ќе ни се најде и тоа како :)

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
И јас сакам Кришито да дојди
А Галијани го стопирал трансверот на Антонини само не знам за кој клуб беше

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Еве една многу тажна вест
Се надевам дека нема да се оствари.
Кришчито-Силва-Неста-Абате,топ одбрана идната година земаме некој добар централен дефанзивец за да го замени неста или пак зимаме ѕвер лев бек и го играме кришчито централно.Мислам дека Бастос би бил идеалната опција за лев бек + знае да игра и на понапредни позиции па ако некогаш затреба ќе имаме многу добра замена за позициите по лева страна па дури и зад напаѓачите.

Kajgana Shop

На врв Bottom