Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Реално гледано добар резултат, Милан е екипа која може да освои ЛШ ама доколку не се игра против Фарса ( заради судиите ) добра одбрана да речеме најдобра на цел свет, сепак играчите имаа страв за да играат да напаѓаат бидејќи мислеа дека ако излезат од центар подалеку дека со еден потег ќе примиат гол, можеше да биде голема победа за Милан, првиот гол заради Амброзини само што влезе во игра, касното внесување во игра на Аквилани и Емануелсон барем сега Алегри ќе свати дека тие се за 1 состав, и оној офсајдот на Пато :mad: ама како и дае овоа е доказ дека вредиме многу повеќе од Реал, Арсенал, Манчестер и др слични екипи коi доживеа дебакл од Фарса :pos: Повеќе среќа на Сан Сиро :)

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Мене највише ме импресионираше како игравме во одбрана. Абате само згреши требаше во корна тоа да го исфрли али од грешките се учи. И незнам што серат некој слабо сме играле, па моравме да играме со длабока одбрана пошо и Педро и Меси и Виља се многу побрзи од Неста. Едина грешка на Алегри е требаше Аквилани да влезе порано али како и да е на домашен терен ја мислам ке ги тепаме ако запнеме.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.267
Поени од реакции
14.595
На италијанскиот Скај Неста го оценија со 8, најдобро оценет играч во Милан, а најслаб беше Касано со 4. Алегри доби одлична оцена, 7.

Неста може само на еден натпревар во сезона да заебе. Минатата сезона кога Суарез му ја протна низ нозе, и сега против Лацио. Колку ќе ни фали овој играч...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добро бе дали некаде во нашиот фан клуб прочитавте некој да пишува Билан или слични срања за Милан!??!
Овде читам Фарса,Фарса...:pos:...не дека ме боли тоа или што ти ја знам но со такви постови паѓате на многу ниско ниво ;)

Иначе браво за катанаџото.Милан е голем клуб кој секогаш знаел да игра на големи натпревари така да јас очекував ваков тежок меч.Се најдобро па се гледаме на Сан Сиро.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947

--- надополнето: Sep 13, 2011 10:05 PM ---
Добро бе дали некаде во нашиот фан клуб прочитавте некој да пишува Билан или слични срања за Милан!??!
Овде читам Фарса,Фарса...:pos:...не дека ме боли тоа или што ти ја знам но со такви постови паѓате на многу ниско ниво ;)

Иначе браво за катанаџото.Милан е голем клуб кој секогаш знаел да игра на големи натпревари така да јас очекував ваков тежок меч.Се најдобро па се гледаме на Сан Сиро.
Не збори во множина бе :D

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ незнам што сакаше само да удри со глава пујол .... Гранде Милан , против најдобрите игравме , задоволен сум ептен ! Браво !

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888

Фарса у смисол на неправилно досуденио офсајд на Пато и фаул од Касано ;) Може слободно да ставаш имиња како сакаш на мене не ми смета, кој како си заслужи така ќе го викаат. ;)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Честито бод,се гледаме на Сан Сиро.....
Само едно нешто ќе прашувам,зошто паѓате на исто ниво како мадридистите ?Зошто викате дека сме ве потцениле ( како да сите ние пишевме дека ќе тепаме со 5-0 ) и ред други ниски зборови ?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

знајш зошто така пишуваме т.е. јас пишував?
- Дека неможам да поднесам глумци на терен. И јас играм фудбал и кога ќе ми глуми некој одам и го кревам со сила.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Фарса у смисол на неправилно досуденио офсајд на Пато и фаул од Касано ;) Може слободно да ставаш имиња како сакаш на мене не ми смета, кој како си заслужи така ќе го викаат. ;)
Хах зошто да ставам имиња кога вашиот клуб си има име и тоа е Милан.

Ајде океј продолжи како сакаш,не дека ми смета мене ;)
--- надополнето: Sep 13, 2011 10:14 PM ---
- Дека неможам да поднесам глумци на терен. И јас играм фудбал и кога ќе ми глуми некој одам и го кревам со сила.
А кој глумеше вечерва бе аман?!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Гатузо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom