Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2012
Мислења
1.221
Поени од реакции
769
Да да пошто рома разара и тепа све пред себе па сигурно ќе бидат.
Interesen lik si , se mi ide da ne si pusten od upravata pa da gi branis , i samo za informacija ako Roma ne gi pobedi site do kraj toa moze da go prai Atalanta Inter ili Lazio , i da se molime pa da fatime europa leaggue .
I sledna so Bologna i Sheva i Kaka da go vratime nema da gi dobijeme

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.209
Mozat da mu se isposerat na Totenhem,Napoli,polufinale i finale,na dogovorite na Leao i na Benancer ako ne se plasiraat vo Champions narednata sezona. Mozat da se isposerat na sve pozitivno so napraija do sega,a najprvo da mu se isposerat na celavata na Pioli.
Neznam kako ne sfakaat deka uspehot vo Champions e veke napraven,dovolno bese da se pominat grupi sve drugo e gratis ako bide bide ako ne zdravje,PRIORITET mora da bide liga mora da izvadat Champions naredna sezona za da ne bide cekor napred dva nazad.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Да ги играше Леао и Жиру од прва минута па да се повредеше некој ќе беше моабет овде ете место да ги чува за ЛШ ги стаел за со Емполи... или и да не победевмо и со нив пак ист моабет ќе беше...

Не го кривим Пиоли пошто секако замерки ќе му се најда како и да излезеше и да не победеше...

али Ориги и Де Кетелар од сеа би ги избркал! Каква чистка значи треба на лето ауу... се насобрал мн гној.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.130
Поени од реакции
7.102
Да ги играше Леао и Жиру од прва минута па да се повредеше некој ќе беше моабет овде ете место да ги чува за ЛШ ги стаел за со Емполи... или и да не победевмо и со нив пак ист моабет ќе беше...

Не го кривим Пиоли пошто секако замерки ќе му се најда како и да излезеше и да не победеше...

али Ориги и Де Кетелар од сеа би ги избркал! Каква чистка значи треба на лето ауу... се насобрал мн гној.

И јас се согласувам дека играчите, особено резервите што мора да играат на вакви утакмици ни се говеда..

Али и Пиоли треба да си поднесе одговорност, 0 игра има против екипи што се бранат..

Се е оставено на Леао да издрибла па да шутира или да центрира за Жиру/Ибра или од пенал даваме гол...

На рака се бројат други типови на голови у последниве сезони дури и лани...

Еве и Тео некад знае да даде гол али тие се типови на голови, немаме игра у напад се е оставено на индивидуални потези 90% на Леао..

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Interesen lik si , se mi ide da ne si pusten od upravata pa da gi branis , i samo za informacija ako Roma ne gi pobedi site do kraj toa moze da go prai Atalanta Inter ili Lazio , i da se molime pa da fatime europa leaggue .
I sledna so Bologna i Sheva i Kaka da go vratime nema da gi dobijeme
Истиот Интер денес што исто киксна? Истата Аталанта што исто кикса? Тие Интер и Аталанта?

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.636
Поени од реакции
1.209

Pobratime,100÷ krivica na misterot,se dovedovme vo situacija da mora vo liga da igraat najjakite. Tolku e ednostavno.
Gleam ne ste svesni kakov brodolom moze da se desi ako ne obezbedat Champions.
A tenka e linijata. Da ne bide vo juni da gi placeme ovie utakmici od novo.
Se precenuva misterot,nekoi utakmici gi pogodi,poveketo gi zaeba sezonava kako i da e ako ne fati top 4 moze da si gi pakuva kuferite.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Oриги е најплатен играч у тим моментално, до новиот договор на Леао, забрајте дека тој ќе иде на лето :icon_lol:

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.221
Поени од реакции
769
Истиот Интер денес што исто киксна? Истата Аталанта што исто кикса? Тие Интер и Аталанта?
Od kaj kiksna Atalanta , ako pobedat ova nedela se -1 bod pred nas , Roma ako pobedi se +2 pred nas , Lazio ako pobedi se +7 od nas ..Vidi go rasporedot i ke vidis deka za 3 4 kola ke bideme -5 boda pozadi niv .Ova sezona e izgubena , moze da gi branime do sabajle ,top4 nema da fatat

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Od kaj kiksna Atalanta , ako pobedat ova nedela se -1 bod pred nas , Roma ako pobedi se +2 pred nas , Lazio ako pobedi se +7 od nas ..Vidi go rasporedot i ke vidis deka za 3 4 kola ke bideme -5 boda pozadi niv .Ova sezona e izgubena , moze da gi branime do sabajle ,top4 nema da fatat
Исто ко лани што немаше титула да фатиме? Или сезоната пред тоа ко што немаше да фатиме Лш? Не ти е смачено малце цело време да грешиш?

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.221
Поени од реакции
769
Исто ко лани што немаше титула да фатиме? Или сезоната пред тоа ко што немаше да фатиме Лш? Не ти е смачено малце цело време да грешиш?
Ne , ova sezona mora da izleze moja prognoza ..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.555
Поени од реакции
15.046
Ако не можат да освојат 70 бодови, тогаш, не знам, не ни треба да играат ЛШ. Но, треба да летаат глави.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако не можат да освојат 70 бодови, тогаш, не знам, не ни треба да играат ЛШ. Но, треба да летаат глави.
За ова искрено се сомневам, после скудетото и колку брзо го кренаа тимов не би чепкал по Малдини и Масара, за Пиоли не сум сигурен, во случај да не успееме да фатиме ЛШ тогаш 100%.

Единствено нешто што тимов не смее да си го дозволи е тоа пак да имаат летаргично и несериозно меркато и ова лето, е ако тука нема промени тогаш нема да има чекор напред за нас.

Ребиќ веќе одамна ми е на листата на играчи што мораат да си одат ама и доста сум разочаран од Ориги сега за сега.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.130
Поени од реакции
7.102
Ребич реално и немаше среќа у Милан од повреди па после кога се опорави Леао у животна форма му го фати местото.

Ок играч е за мене и ако се врати у Немачка солидни бројки ќе вади али ете у Милан веќе нема место.

А Ориги е целосен промашај, ај што е повреден туку и не се замара типот е у пензија више...само што тешко ќе се отарасат од него, никој нејќе од Милано да живее у Истанбул макар и за иста плата....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.053
Поени од реакции
51.400
Бројот на неупотребливи фудбалери што се без учинок е едноставно преголем сезонава. На сите промашени засилувања ако се додадат и постоечките Бакајоко, Ибрахимовиќ, Бало, Габиа и слични, прави негде 6-7 души од кои ништо не може да се очекува од сега натака.
Затоа екскурзии од типот на минатово коло не треба да се дозволени, второтимците и длабококлупашите треба да играат само во случај на повреда. Тие што се 11, нека изгорат и нека умрат, тоа им била среќата сезонава.

Kajgana Shop

На врв Bottom