- Член од
- 4 октомври 2010
- Мислења
- 8.527
- Поени од реакции
- 14.996
Тројца по мене треба да дојдат. Или барем двајца ако играат 433И неколку офанзивци.
Тројца по мене треба да дојдат. Или барем двајца ако играат 433И неколку офанзивци.
Stoper, CM, desno krilo, AM. Bez 4 nis ne praimeТројца по мене треба да дојдат. Или барем двајца ако играат 433
Тројца за во напад со ваква формација. Освен овие што си ги набројал и напаѓач.Stoper, CM, desno krilo, AM. Bez 4 nis ne praime
Napagac ne ocekuam, Origi pred potpis e, poveke od takov tip na transfer ne veruvam da se donese, Origi Giroud dogodina ke bide napadot ako nesto drasticno ne se smeni pri promena na ownershipТројца за во напад со ваква формација. Освен овие што си ги набројал и напаѓач.
De ne bide obratno , ovoj poraz pa mec so nezgdna ekipa kako Lazio ne e bas na arno .Почнав поозбилно да верувам дека Милан може до титула по победата против Интер. Таа верба варираше, моментално е на најниско ниво.
Ако е обратно од тоа што сум го напишал, тогаш треба да биде на арно.De ne bide obratno , ovoj poraz pa mec so nezgdna ekipa kako Lazio ne e bas na arno .
Ова се прикаски за мали деца, мислам дека на Ибра платата му зависи од тоа дали е повреден или не, така да за оваа сезона нема да му биде голема..According to what Gianluca Di Marzio is reporting, Milan will evaluate whether or not to make a significant investment in attack on a young player based on Zlatan Ibrahimovic’s decision over his future.
Се надевам дека приказната со Ибра ќе заврши летово за да може Милан да направи прогрес и чекор напред.