Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Беше солиден, ама да не им беше Бремер на Торино, ќе изгубеа.. уште полошо ќе биде летово ако го продадат на Интер.. бар дај им го на некој надвор од Италија.
Салемакерс кога го гледам, исто ко да не го гледам.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.995
Поени од реакции
51.150
Салемакерс кога го гледам, исто ко да не го гледам.
а во исто време го гледаме највеќе пошто некако успева во се да е вмешан... и све да испосере :D

Мене пак ми е поприфатлив од Месиас. Бар го гледам како трча и се залага ако ништо друго.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Нека ме потпишат и мене и ја ќе трчам и ќе се борам.. треба поекспозивно, не да ја тупи толку.. несомневно е дека има талент и дека се бори ама фали завршница, добар пас, шут.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
а во исто време го гледаме највеќе пошто некако успева во се да е вмешан... и све да испосере :D

Мене пак ми е поприфатлив од Месиас. Бар го гледам како трча и се залага ако ништо друго.
Знае он потег да направи али посерува пола напади на Милан..на почеток кога дојде не се глупираше бар толку. Меси е посигурен и на скок игра е подобар бар..од двајцата неможеш еден да составиш.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Имало заинтересирано и каубојци од Тексас.

Новиот сопственик ќе пристигне на камила или коњ.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.816
Поени од реакции
5.917
Уште рамковни ни фалеа покрај сите црнци и уште арапи да го купат клубот, па за неколку години со здравје нека ни е ново лого без крстот.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Тоа што не примаат голови е заслуга и на целиот тим. Меѓудругото затоа и не постигнуваат толку голови.

Секако дека е и до квалитетот и формата на тие во напад, но и порано беа исти, па постигнуваа повеќе голови.

Секоја чест за Томори и Калулу, но заслугата не е само нивна. Сите играат многу поодговорно дефанзивно, плус Мањан спасува тоа што ќе помине.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.577
Дај нека не купат што побрзо дур не потпишале со некои глупи играчи ка Војвода па после ела избркај ги....

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Како вака и јувентус мака мачи со Болоња. Па да имаше уште 3-4 кола ние нели немаше да обезбедиме ни 4то место...

Kajgana Shop

На врв Bottom