Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
На крај некој таков бот од Специа ќе донесат пошто комплицираат со играчиве, изгубија важни играчи и сега се остана исто пошто победија прво коло..Хауге уште еден гол :)

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.073
Поени од реакции
7.033
На крај некој таков бот од Специа ќе донесат пошто комплицираат со играчиве, изгубија важни играчи и сега се остана исто пошто победија прво коло..Хауге уште еден гол :)
Хауге му е најголема грешка на Малдини....го оставија циганон рапер што се праи, а Хауге го избркаа.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Хауге му е најголема грешка на Малдини....го оставија циганон рапер што се праи, а Хауге го избркаа.
Baska i desno krilo igra u Bundes, Pioli ne go ni proba tamu.
Автоматски споено мислење:

Ako ja gleda Maldini utakmicava Empoli Juve neka go angazira Rici doeka ne mu ripne cenata na 50vce :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
За мене Леао со сите негови мани е поголем талент и ќе биде подобар фудбалер од Хауге (од кого и во моментов е подобар).

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
За мене Леао со сите негови мани е поголем талент и ќе биде подобар фудбалер од Хауге (од кого и во моментов е подобар).
Ако гледаме објективно на работите тогаш да ама ние ко фан база се навикнавме да кукаме по вакви играчи што кога ќе ги дадеме, ќе дадат 2-3 гола и ќе исчезнат од мапа.

Според мене едини кој можеби може да се развие во посолиден фудбалер е Пакета ама кај нас немаше теорија, исто ко и Хауге.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
Пакета си гази у Лион а и Хауге ќе си згази у Франфуркт, само дај боже да не го откупат мафа мала е цената.. а Ричи од Емполи што го зборите го немам гледано ама на фм е ѕвероња, ја стално го зиам, па после Пјетро ако го земат и Ричи ќе погодам 2 трансфери исти

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Само кукамо по овие што заминуаат а никој од нив не станал ѕвезда, искрено све просек си остануаат...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Пакета си гази у Лион а и Хауге ќе си згази у Франфуркт, само дај боже да не го откупат мафа мала е цената.. а Ричи од Емполи што го зборите го немам гледано ама на фм е ѕвероња, ја стално го зиам, па после Пјетро ако го земат и Ричи ќе погодам 2 трансфери исти
Ovoj Rici jas vecerva prv pat go gledav, epten me bendisa, mirno stalozno elegantno. Nekolku pascinja kako gi sprovna...
Tesko da zagrizaat za nego, go imame Tonali za "razvivanje" nemozeme use eden kako nego, baska prenatrupana e sredinata. Eventualno ako ne razmisluvaat za dolgorocno, plati go 15 ostavi im go 2 godini na pozajmica.
Автоматски споено мислење:

И Силва гази во Бундес, а него никој не го спомнува. :)
Silva imase tocno 0 sansi da stane igrac u Serie A :D

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Силва дови и повеќе од доволно шанси. 24 настапи и даде неверојатни 2 гола. Така да...

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
А и ништо не изгубија од Силва, Ребич си го земаа место него, затоа и не ми е жал за него, за Хауге ќе земат промаја, затоа ми е жал.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.510
Поени од реакции
14.959
Не го зборат оној Адли веќе, но со Фавр делуваа како најдобар избор. Не дека сум прател француска лига и дека ги знам нешто, туку по клипчиња и тоа што се пишува за нив. :)

Корона или Месија веројатно се замена за Кастиљехо или уште една опција плус за на крила место Хауге. Ако дојде уште еден, а на крај пак подобро се вклопува Салемакерс, тогаш и не завршиле некоја работа. Или крило што ќе игра прва постава или тогаш подобро и за таа позиција да најдат некој талент за тие 10-15 милиони. Овој Корона дрибла на клипчиња. :) Некој го споредува со Сусо... е тоа не би било добро...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Медиумите не знаат каде тераат ова лето.
За Корона вчера сабајле пишуваа дека нема интерес, скапо било 15 мил за играч кој е една година пред крај на договор и повеќе се заинтересирани за Фавр.
Сега демек агентот бил во Италија и двајцата не се со тимовите за денешните натпревари.
Ако дојде Фавр изгледа нема место за Адли.

Па затоа и си заминаа. Ние не можеме да ги чекаме со години да почнат да играат нешто, а се платени скапо.
Хауге пишав најдобро да оди во Бундес и затоа многу такви како него попрво завршуваат таму, отколку во Италија.
После тоа прават трансфер во ПЛ и исчезнуваат.

Ричи мислам дека е Тонали тип играч, нема шанси уште еден таков трансфер за нас.

Последно уредено:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Тој Месиах неколку пати се погоди да го гледам лани многу добар ми изгледаше, јака страна му е брзината, прородноста и дриблингот, додека малку е дефицитиран во клучните пасови пред противничкиот шеснаесетник. Е сега цело време мислев дека е млад, а тој да ти имал 30 години, Али ќе зема мала плата, нема многу да ве кошта а мислам дека многу работа ќе ви заврши.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.073
Поени од реакции
7.033
Кога више го споредувате Хауге со останатите флопови:

• Пионтек се покажа како класично one season wonder. Првата полусезона кај нас искина, имаше брзина која како после да ја изгуби. Дали му удрија парите/фамот у глава...и у немачка сега грее клупа.
  • Пакета никад нема да биде играчиште, не дека е лош ама е пиче.....у Милан немаше муда да се докаже и нормално дека у фармерска лига ќе се истакне. За Бразил исто само против индијанцине од јужна Америка игра, ќе го видиме на светско како ќе игра
  • Силва незнам дали некој му ги има гледано головите, 90 % му се тап инс и пенали, во итаљанска лига нема тап инс, сите екипи знаат да играат одбрана
Хауге кога и да играше се покажа како талент. Да имаше 1-2 слаби утакмици од тие што доби шанса, за разлика од Ребич, Леао или Хакан што имаа 15-20 такви утакмици.

Kajgana Shop

На врв Bottom