Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Јас осеќам дека ќе не треснат од земја... Сега премногу опуштени ќе бидат нашите поради радоста од скудето итн итн... А можеби и дополнителна мотивација ќе им е тоа? Ќе видиме утре сепак :).

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Јас осеќам дека ќе не треснат од земја... Сега премногу опуштени ќе бидат нашите поради радоста од скудето итн итн... А можеби и дополнителна мотивација ќе им е тоа? Ќе видиме утре сепак :).
И ја сум некако песимиста за дуелов со Палермо, ама ако тепаме.. и ја ќе изодам таму 259 километри пеш во друштво на Алегри и Галијани. Моеш и ти да се придружиш ако сакаш :pos:

Ако го минеме Палермо тоа ќе значи и освојување на купот, освен ако не не изненади уомо ди мерда со некоја од неговите тактички замисли.. :tv:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Еве и од мене видео, ме дупи youtube што не го прикажува во целосен размер па најверојатно ќе треба во HD да го ставам (190мб е така па 2-3 часа upload ќе му треба :icon_lol:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Честито титула дечки, си ја заслуживте, имаве и солидни трансфери летото, а и честито Таиво.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Shipping costs for MACEDONIA € 38,00 .
Total 1 product: € 63,00.

волку испаѓа за маичката се на се ? :О

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не се сеќирајте ќе не даваат на собранискиот канал.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Јаооо Таиво, Мексес... газење :)

Абате/Замброта -- Неста/Мексес -- Силва/Јепес -- Таиво/Антонини

Одо, Марек, Сократис, Легротале и Ониеву слободни се, Бонера мислим дека ќе остане, а со тој Дидак што сака нека биде :) Конечно малце барем одбранава да заличи на нешто!

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Искочи составот за вечер? ако го има некој да го постира

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Јаооо Таиво, Мексес... газење :)

Абате/Замброта -- Неста/Мексес -- Силва/Јепес -- Таиво/Антонини

Одо, Марек, Сократис, Легротале и Ониеву слободни се, Бонера мислим дека ќе остане, а со тој Дидак што сака нека биде :) Конечно малце барем одбранава да заличи на нешто!
бонера и дидак ќе останат, затоа што бонера може да игра десно и централно, а дидак е лев бек па ептен ако има повредени да се праат комбинации или во купот да ги пушта, сократис не верувам дека ќе си оди, можеби на позајмица да го даат. искрено повеќе би сакал ониеву пред бонера да остане ама тоа е тоа, сега ни треба уште еден играч од средината ако се земе гансо ќе биде одлично,а за нападот мислам дека ништо нема да се менува ибра пато пипо касано робињо, тоа се 5 напаѓачи и плус мислам дека доминик адија даден е на позајмица детето има 20 години а прв стрелец беше за гана на светското до 21 година. така што уште гансо и еден копач(есијен) да се земе и догодина трофејот од ЛШ го враќаме во нашите витрини.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
На спорт клуб 3 ќе не даваат, а кај нас ко што знам само спорт клуб и спорт клуб + има, така да ќе се молиме МРТ да пушти срце и да не даваат на собраниски :) Мора да идеме даље макар и со 3:3 :tv:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Веројатна формација by milannews

Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Falmini, Van Bommel, Ambrosini, Seedorf, Pato, Ibrahimovic

Kajgana Shop

На врв Bottom