Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Честито титула момци ! :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Честито титула. Заслужено! :smir:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Честито Миланисти! Неможев да го гледам натпреварот од лични причини... Нека се жнеат уште повеќе титули во годините што предстојат пред Милан!!!

И за крај, 3-те црепови на куп:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Campioni D'Italia

М

Мартин`

Гостин
Такви блузи едино преку страната да порачаш инаку нема шанса да најдеш во Македонија некаде..
Знам дека само на официјалната страна најверојатно ќе има, затоа викам ако види некој нека ме цитира нека ми пише кога ќе испаднат. Дека не ја посетувам ептен често официјалната страна а ептен мерак ми прават маициве :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Einstein - E =mc2, Phytagoras - A2 + B2 = C2, INTER + JUVE + ROMA + LAZIO + NAPOLI = ZERO TITULI
GRANDE MILAN !

М

Мартин`

Гостин
Е сега видов, веќе испаднати се 25 евра ..
http://store.acmilan.com/product/1088/8063-M1108-milan-t-shirt-campioni-d-italia

Ефтина е само за достава до Македонија е 38 евра WTF? Ќе пробам преку некој од Италија да ја нарачам, па преку пошта да ми ја прати. Ако се наоѓа некој од форум во Италија што живее нека пише пп за Италија е само 7 евра.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
^ некој ако има човек сигурен горе да ја порачаме ќе ја земеме повеќе блузи ќе му дадеме и него некој денар сите плус..воа 38 евра е мн

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можете преку една картичка да нарачате повеќемина, една достава ќе платите :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ако најде некој видео од случката со Касано и Тоти одма нека постира. Лудак е овој Касаново. Цел фрижидер го испразни. Одо беше во одлично расположение. Се испијанчи за 15 минути па и цигарче си запали. На крај го натераа круг на Олимпико да истрча:pos2:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Закон се маициве .. Али само преку преку нет другачије не знам како би можело да се земат. Во Македонијава нема никаде 100%.

М

Мартин`

Гостин
^ некој ако има човек сигурен горе да ја порачаме ќе ја земеме повеќе блузи ќе му дадеме и него некој денар сите плус..воа 38 евра е мн
Можете преку една картичка да нарачате повеќемина, една достава ќе платите :)
Закон се маициве .. Али само преку преку нет другачије не знам како би можело да се земат. Во Македонијава нема никаде 100%.
Ако сме повеќе да нарачаме на една сметка може ќе испадне нешто, ај кој се заинтересирани нека пишат во темава. За достава тогаш нема многу да испадне, ама ако нема заинтересирани ќе најдам јас човек од Италија да ја земе па после преку пошта некако.

Бомба и маицава и газдарицава, се надевам Пато ќе стане идниот газда :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom