Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.439
Ајде сеа едно 3 месеци аут што убоо би ни го накршиле!
Имаше најаве дека Прандели го сакал у Валенсија у Јануар, ќе испрателе понуда од 15 милиони евра, нека се повреди 2-3 недеље, таман да му фати Локатели место и да може да се продаде у јануар :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.439
Иначе се поголеми се муабетите за Брозовиќ, бил препорачан од новиот човек Мирабели.
Не го сакам Брозовиќ ич, башка што не покажа којзнае што у Интер него има и проблем со дисциплината, ама да му ебеш мајката, чим овој го сака најверојатно ќе го земат[DOUBLEPOST=1475848679][/DOUBLEPOST]Montolivo 6 meseca u aut

Последно уредено:
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Montolivo out injured for 6 months, possibly the rest of the season.[DOUBLEPOST=1475856467][/DOUBLEPOST]It's Locatelli's time to shine now, it's going to be great for him to get more minutes.

Последно уредено:
C

Castiel

Гостин
Фала богу нема да го глеам до крај на сезона. Помртов капитен Милан никад немал. Е сеа време е да му се пружи поголема шанса на Локатели, а не да се форсира Соса и остали просеци.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.560
Поени од реакции
5.553
Монтоливооооооооооо :ojeaa:
Ја мислим крај е ова, таман до лето и на лето да се шутне... па од толку колнење мораше еднаш да го фати! Ете место плус.. појќе минутажа за Локатели па и за остали!
Ова дупла победа, ем се повреди ем од ФИФА ќе им платат на Милан 2 милиончиња :icon_lol:

Член од
6 септември 2015
Мислења
391
Поени од реакции
206
Монтоливооооооооооо :ojeaa:
Ја мислим крај е ова, таман до лето и на лето да се шутне... па од толку колнење мораше еднаш да го фати! Ете место плус.. појќе минутажа за Локатели па и за остали!
Ова дупла победа, ем се повреди ем од ФИФА ќе им платат на Милан 2 милиончиња :icon_lol:
Сериозно ова со двете милиончиња?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.439
Нема да им платат на Милан него ќе ја покријат платата на Монтоливо се додека е повреден !

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Milan need a replacement for injured Riccardo Montolivo, with options including Milan Badelj, Leandro Paredes, Cesc Fabregas and Youri Tielemans.

P

PewDiePie

Гостин
Ако пак почнат да ми вртат вакви Бадељ мадељ,мусачио,брозовиќ имиња им турам пепел и на кинезиве......им ебам матер и нив го оставија галијани уште еден летен период да спичка да го накрца тимов со соси и матиевци,вагњоњи,лападудловци......

Ме нервира што засега е фантомско превземањево,исто така ме нервира што не можат да му удоволат на Малдини и да го донесат во тимов,ептен лаганини си ја тераат работава ко се да е таман.

Иначе многу е сељачки што се радувате на повредава на Монтоливо,на страна тоа што не е ништо посебно последниве сезони и не заслужува капитенска лента и таа плата што ја зема,пре би 1000 пати да го гледам него отколку соса,мати,бертолачи,поли кучка на терен.
Локатели ако е маж ќе го зграпчи моментов,а според онаа посветеност и емоции што ги покажа иако ќе има и посер утакмици очекувам конечно да излезе асален играч од школата што игра во средина.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Man Utd outcast Morgan Schneiderlin wanted by AC Milan,a replacement for midfielder Riccardo Montolivo

Член од
14 мај 2013
Мислења
1.240
Поени од реакции
507
Ја сум да се земе подобро тој Тиелеманс од Андерлехт.Детто е звер.Доби повик и за А селекцијата на Белгија

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Надевајте се дека Локатели ќе добие поголема минутажа.

Mоментално при крај на прво полувреме 5:0, Лападула два гола, Нијанг, Поли и Луиз Адриано.

Kajgana Shop

На врв Bottom