Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
читав сеа Италијанските коментатори рекле дека Инлер не го славел голот зошто наводно веќе потпишал за Наполи одгодина.

99% у џеп е работава пикната веќе, уште 9 бода до крај и чао рагаци. Сакам да им пуштиме на Бреша некако да опстанат ама некако не ми личи дека би им сменило многу.
Исто така сакам оние Палермо да ги испосере Ибра никад да не видат излез у Европа !

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Мразам кога некој слави предвреме :) Ништо не ве кошта да почекате уште 2-3 кола па да славиме :) Се е можно ...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Милан тепаше, Интер изгуби, Наполи изгуби. Скудетото полека полека патува споро но сигурно во црвено - црниот дел од Милано. Во таа чест ..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
читав сеа Италијанските коментатори рекле дека Инлер не го славел голот зошто наводно веќе потпишал за Наполи одгодина.

99% у џеп е работава пикната веќе, уште 9 бода до крај и чао рагаци. Сакам да им пуштиме на Бреша некако да опстанат ама некако не ми личи дека би им сменило многу.
Исто така сакам оние Палермо да ги испосере Ибра никад да не видат излез у Европа !
И јас го забележав ова, и викам што му е на овој нели е регуларен голот или нешто :icon_lol:

P

PewDiePie

Гостин
^ Ти супер френки,навиваш бар малце за Милан или онака си билдаш мислења,пошто сум те приметил и во фан клуб интер ги "бодриш"
:)

Нема љутиш чисто ме интересира.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
^ Ти супер френки,навиваш бар малце за Милан или онака си билдаш мислења,пошто сум те приметил и во фан клуб интер ги "бодриш"

Glory Hunter e он за тие што поведуваат за тие навива :pos2::pos2:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Дај најди некои бодрења во фан клуб Интер од моја страна да видиме. :)

P

PewDiePie

Гостин
^ Е сеа немам друга работа ќе ти барам мислења низ цела тема. :)

Одговори си straight на прашањето,не е тешко.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Епа нема бодрења, затоа немаш друга работа. Милан го бодрам уште од кога гледам фудбал. А ако си видел мои мислења во фан клуб Интер кои ги окарактеризируваш како бодречки(не знам друг збор ебате) од сожалување е тоа. :)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Момци победава е и повеќе од важна ( исто како и киксовите на пичициве позади нас ) ама да не славиме пред време...едноставно го мрзам тоа! Ај да се чуваме за 2-3 кола и тогаш да славиме а ? :smir: :smir:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
РАБОТИТЕ МОМЕНТАЛНО СТОЈАТ ВАКА

Milan 71 / Napoli 65 / Inter 63/Lazio 60/ UDINZE 59

34 : Brescia-MILAN / Inter-Lazio / Palermo-Napoli
35 : MILAN-Bologna / Cesena-Inter / Napoli-Genoa
36 : Roma-MILAN / Inter-Fiorentina / Lecce-Napoli
Нели комшикиве ке му ја даваа на Наполи...онда и ние последната ке им ја дајме на Удинезе и Интер во уефа в година :pos2:
37 : Milan-Cagliari / Napoli-Inter / Napoli-Inter
38 : Udinese-Milan / Inter-Catania / Juventus-Napoli

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
РАБОТИТЕ МОМЕНТАЛНО СТОЈАТ ВАКА

Milan 71 / Napoli 65 / Inter 63/Lazio 60/ UDINZE 59

34 : Brescia-MILAN / Inter-Lazio / Palermo-Napoli
35 : MILAN-Bologna / Cesena-Inter / Napoli-Genoa
36 : Roma-MILAN / Inter-Fiorentina / Lecce-Napoli
Нели комшикиве ке му ја даваа на Наполи...онда и ние последната ке им ја дајме на Удинезе и Интер во уефа в година :pos2:
37 : Milan-Cagliari / Napoli-Inter / Napoli-Inter
38 : Udinese-Milan / Inter-Catania / Juventus-Napoli
Се бореа за титула, а на крај во УЕФА куп ке ги гледаме друга сезона :vozbud:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Денес се вршеле додатни испитувања околу повредата на Пато,и најверојатно ќе отсуствува повеќе од првичните 10 дена,сеа викаат 2-3 недели,па затоа и Берета го прекомандувале во 1 тим за да имаме напаѓачи на клупа.Иначе интер не верувам дека ќе паднат до 5то место,3 ако не и 2 ќе завршат сепак се класа појаки од Наполи и Лацио

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Па тоа и го очекував, 10 дена за да се опорави и уште 5-10 дена рехабилитација за да се спречи понатамошна повреда. По изразот на лицето му се виде дека е старата повреда и дека ќе паузира подолго отколку што во нормални услови би требало.

Kajgana Shop

На врв Bottom