Дестро воопшто не е слаб фудбалер ни најмалку само не му се вклопва во тактиката, Луиз Адриано ете му се вклопвал ама ќе го преплатат за 10 милиони не му го дават а уште 5 месеци договор има плус 27 е, Дестро е 23. И оваа сеона гол по минута просекот му е многу добар. Многу бил бавен според некои експерти за нивниот тим, Тоти го играле оти можел да се врати назад и да креира иако е бавен но спроед мене проблемот е Тоти јас го сметам како одлично засилување за вас.Дестро, Матри, Пацини......
До душа Пацини имаше супер почеток кј нас, си газеше ама тогаш имаше кој да му нацрта топка, чуекот има завршинца добра тоа го покажал неколку пута ама сеа што средината ни е умрена, и нема кој да му нацрта тоа е друго. А и со Дестро не очекуем да биде нешто поразлично... исти тип ми се на играчи, ако не се бори сам за позиција ќе биде Матри 2.
Како и да е нека му е со среќа, од лето пак у Рома да се врати... искрено.
и ќе забраев, порано ние го чистевмо џубрето од клубот и им го дававмо на послабите тимови у Серија А, сеа исто е само што сеа ние смо тие што го прибирамо џубрето...
Рома ни го дава дестро и тргнува по Луиз Адриано... многу паметно од нивна страна!
што се правиш зорле луд?Дестро воопшто не е слаб фудбалер ни најмалку само не му се вклопва во тактиката, Луиз Адриано ете му се вклопвал ама ќе го преплатат за 10 милиони не му го дават а уште 5 месеци договор има плус 27 е, Дестро е 23. И оваа сеона гол по минута просекот му е многу добар. Многу бил бавен според некои експерти за нивниот тим, Тоти го играле оти можел да се врати назад и да креира иако е бавен но спроед мене проблемот е Тоти јас го сметам како одлично засилување за вас.
Не заебавај да ги споредуваш Матри и Дестро коа вториов има одлични бројки у Рома, единствено у Милан што треба да се деси е да му се даваат топки. Едноставно е ама ќе видиме како ќе биде.Дестро, Матри, Пацини......
До душа Пацини имаше супер почеток кј нас, си газеше ама тогаш имаше кој да му нацрта топка, чуекот има завршинца добра тоа го покажал неколку пута ама сеа што средината ни е умрена, и нема кој да му нацрта тоа е друго. А и со Дестро не очекуем да биде нешто поразлично... исти тип ми се на играчи, ако не се бори сам за позиција ќе биде Матри 2.
Како и да е нека му е со среќа, од лето пак у Рома да се врати... искрено.
и ќе забраев, порано ние го чистевмо џубрето од клубот и им го дававмо на послабите тимови у Серија А, сеа исто е само што сеа ние смо тие што го прибирамо џубрето...
Рома ни го дава дестро и тргнува по Луиз Адриано... многу паметно од нивна страна!
не ме смеј...ако не се покаже дестро ќе се врати назад...они за тарабата нејкеа 4 милиони да дадат што играе доста солидно за дестро ако е дупка ќе дадат 16...аха задутре....Milanez vasiot Milan se nafati na obavezen otkup na Destro so sto sega 700 000 evra ke platite a posle 16milki na 3 pati bez ziranti
Е добро де не се 5 месеци 8 се големиот ташак. Јас кажвам мое мислење Лазе и од неутрална точка и мислам дека никогаш не би бил ти реален кога е тоти во прашање како што ни еден јувентино не би бил за АДП кога би бил тој во прашање.што се правиш зорле луд?
Нели ти кажав дека Адриано има договор со Шахтјор до 30-ти Октомври, практично можат и на лето да го продадат и да му земат некоја пара и тоа ги комплицира работите .. и тврдоглав си, а не си го гледал ни Тоти доволно, ни Дестро, а даваш заклучоци кои мислиш дека се поточни одколку оние на експертите кои ја гледаат Рома редовно и сите едногласно се согласуваат дека Дестро во никој случај не заслужи да игра пред Тоти ..
а тоа дека ќе биде одлично засилување ќе видиме, лично не верувам дека многу добро ќе се вклопи,ама па и доколку се разигра нема да бидам изненаден
па тоа е целата работа, да се 5 месеци, на лето ќе може без пари да си оди, вака не може, капиш ?Е добро де не се 5 месеци 8 се големиот ташак. Јас кажвам мое мислење Лазе и од неутрална точка и мислам дека никогаш не би бил ти реален кога е тоти во прашање како што ни еден јувентино не би бил за АДП кога би бил тој во прашање.
Пак мислам дека многу сепа тоа е целата работа, да се 5 месеци, на лето ќе може без пари да си оди, вака не може, капиш ?
За Тоти доколку донесат шпиц кој ќе игра подобро од него, слободно ќе бидам за тоа Франческо да биде резерва
Во овој преоден период највеке се радувам на овој трансфер на Лука Антонели.Milan have almost reached an agreement with Genoa for the transfer of Luca Antonelli. Loan with obligation to buy for €4.5m
Сликава све кажуе