- Член од
- 13 јануари 2015
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 983
гледам живнам фан клубов.Браво!Браво!
па може ја би дошол[DOUBLEPOST=1421530712][/DOUBLEPOST]најако би било кога би се договориле со фановите на јувентус и заедно да гледамеDaj be luge da napravime eden sobir za derbivo so juve ima nekoj ZA?
гледавме еднаш ...многу ни се смеева, сега ако гледаме може и курот да ни го извадатпа може ја би дошол[DOUBLEPOST=1421530712][/DOUBLEPOST]најако би било кога би се договориле со фановите на јувентус и заедно да гледаме![]()
немора со фановите на Јувентус али иимам топ идеја,можеме за во милано да одиме да се договориме нормално не за со јувентус,али за некој следен натпревар што миислите?гледавме еднаш ...многу ни се смеева, сега ако гледаме може и курот да ни го извадат
Не се фатиле на спортска немаат пари за карта, маани ги.немора со фановите на Јувентус али иимам топ идеја,можеме за во милано да одиме да се договориме нормално не за со јувентус,али за некој следен натпревар што миислите?
1 хеликоптер не ни стига, кажи му повеќе да пушти. Ја ракија ќе му однесам.аха значи тоа е проблем,немајте гајле ке му пишам одма на берлускони ќе ни донесе негов хеликоптер и ке не внесе без пари![]()
znaci on ova go izmisli deka nikoj nema pari zs iimal nekoja obvrskaСе смеам пошо се излета Дим4е и рече дека е зафатен пред време![]()
договорено1 хеликоптер не ни стига, кажи му повеќе да пушти. Ја ракија ќе му однесам.
Да му оставиме време да се предомислиznaci on ova go izmisli deka nikoj nema pari zs iimal nekoja obvrska![]()
да му оставимеДа му оставиме време да се предомисли![]()
шо берлускони кум да не ти е?znaci on ova go izmisli deka nikoj nema pari zs iimal nekoja obvrska[DOUBLEPOST=1421532253][/DOUBLEPOST]
договорено
иначе берлускони не пие алкохол,така да немора да носиш![]()