Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
P

PewDiePie

Гостин
Пато ни е новиот Шева бе,добро(ако се лажеме) нема никој да биде како Шева(ЦАРЕ :back:) ама дефинитивно ќе биде еден од најдобрите напаѓачи во историјата на клубов ако остане кај нас.

Нека купат еден асален лев бек па за еволуции и револуции има време.

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Рамос зимање секако , Пато давање никако :D Веројатниот состав и не е така лош ако почнеме со Абате наместо Одо само.
Иначе идам малку офф топик може и сте го дискутирале ова , али ја сеа го глеам и ми смета, Точно е деке е двоцевка овој?

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
:pos:
Рамос зимање секако , Пато давање никако :D Веројатниот состав и не е така лош ако почнеме со Абате наместо Одо само.
Иначе идам малку офф топик може и сте го дискутирале ова , али ја сеа го глеам и ми смета, Точно е деке е двоцевка овој?

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Кој те прашуе тебе !!

За Рамос ги давам и ПАто и Робињо, али ај доста им е само Пато.

Балотели е човекот ! :)

Кожа мастена ! :pos:
како може да го споредуваш рамос со пато и робињо ?

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
комшикиве ги прати невидена срека победија со смрден гол од офсајт ,башка Каљари беше тој што играше цело време ..... ме радува овој Интер.
Утре ке биде тежок наптревар за нас на лошата трева во Киево каде паднаа и Јуве и Интер,но со оглед на тоа што ке играат одморените касано,Бомел и Емануелсон верувам дека ке поминеме без проблем.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
комшикиве ги прати невидена срека победија со смрден гол од офсајт ,башка Каљари беше тој што играше цело време ..... ме радува овој Интер.
Утре ке биде тежок наптревар за нас на лошата трева во Киево каде паднаа и Јуве и Интер,но со оглед на тоа што ке играат одморените касано,Бомел и Емануелсон верувам дека ке поминеме без проблем.
Со оглед на тоа колку се трудеше Ибра на последниве 3-4 утакмици и него може да го ставиме во групата на одморени играчи. :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Со оглед на тоа колку се трудеше Ибра на последниве 3-4 утакмици и него може да го ставиме во групата на одморени играчи. :)
Баш така одморени Боатенг,Ибра ,Касано,Емануелсон и Ван бомел овие мора да се стартери

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
1. Мексес
2. Нема да може да игра он лево никако, добар е за на клупа, лев бек ќе мора да се земем пошо овја Дидак не го бива. Дали овој Енрике од Њукасл или пак по Кришито да се тргне
3. Гансо

+ Балотели !

Значи

Маркети
Рамос - Мексес - Силва - Енрике/Кришито
Пирло - Гансо - Боатенг
Робињо - Ибра - Балотели​

Клупа: Абиати, Неста, Легротаље, , Абате, Замброта, Антонини, Меркел, Штрасер, Емануелсон, Амброзини, Гатузо, Касано, Верди и уше некој од младинциве!

Аут : Jaнкуловски, Сидорф, Бонера, Одо.

Интересантно нели ! :)
Пирло аут, Емануелсон ин

И мислев на некој подефанзивен креативец, Гансо е офанзивен и премногу офанзивна е твојта формација. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ако играат премногу затворено им го ставаме Јепес во напад, овој дава гол од прекин со глава, им се смее у фаца и на крај го бакнува аблемот. :vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пирло аут, Емануелсон ин

И мислев на некој подефанзивен креативец, Гансо е офанзивен и премногу офанзивна е твојта формација. :)
Емануелсон десно ?
И не ми прајте формации кај што го нема Пато во прв тим :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
формацииве со Ибра за у иднина ви се ко ибра сеа да има 22 год :)

Kajgana Shop

На врв Bottom