Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Моја желба за групата во ЛШ:

Милан
Динамо Киев
ПСЖ
Динамо Загреб

И одиме за Загреб :) Уште утре купуам карта! :D

Партизан ни избега пред 2 години, Динамо Загреб ни избега лани.. Сеа осеќам нема бегање. :)
Еј камо среќа некој балкански тим да ни се падне :vozbud:

Дим4е ни е малце нервозен и депримиран ама и него ќе го натераме да дојде :D:pos:

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Кај го ставаш Јепес прв состав во одбрана бе у пичку материн.Ај тоа, си ги ставил и Крикиќ и Пато во втор состав:facepalm:
реално ачерби е многу крут и бавен (засега), а после она некни Јепез (целосна доминација на воздушните дуели, како во напад така и во одбрана) мора да игра прва постава, барем додека се воиграат и Запата и Ачерби.....
Реално Пато ќе го нема пола сезона,.. максимум ако изигра 18 утакмици........

Ајде берлу... уште Кака.. :love:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Еј камо среќа некој балкански тим да ни се падне :vozbud:

Дим4е ни е малце нервозен и депримиран ама и него ќе го натераме да дојде :D:pos:
Димче за уши го фаќаме, му инсталираме опрема на него, знамиња, шалови и слично и јас го частам карта под услов најгласен да е и да скандира: Маестро Констант Кевин! :pos:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
реално ачерби е многу крут и бавен (засега), а после она некни Јепез (целосна доминација на воздушните дуели, како во напад така и во одбрана) мора да игра прва постава, барем додека се воиграат и Запата и Ачерби.....
Реално Пато ќе го нема пола сезона,.. максимум ако изигра 18 утакмици........

Ајде берлу... уште Кака.. :love:
Запата заедно со Ачерби или со Мексес би била најдобра опција..но Мексес се поправил ставил некое кило и не тренираше добар дел ништо чудно да го продадат..ако го земат Јанга би било добро :sneaky:

Член од
1 јуни 2012
Мислења
64
Поени од реакции
34
Со евентуалниот ангажман на Де Јонг се затвара трансфер пазарот на Милан.Нема информација за друг играч кого би земале а и време веќе нема,мада до утре може да се направи каша со трансфери.Како и да е најлош трансфер маркет во последните неколку години на Милан.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Бојан ќе ја земе 22-ката.
Bojan: "Someone from Barça said that he also wants to join Milan, but I can't say who it is."

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^ Ја ко шо прочитав 27мица земал Бојан а Нианг 19ка.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Bojan: "I have decided to wear the 22 shirt for Milan, as it is my age."
22ката ја земал значи Кака не се враќа... Да идеше сигурно ќе му ја чуваа.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Дали тоа што им се брза со Де Јонг и работата сакаат да ја затворат денеска значи дека планираат да бидат зафатени и наредните 2 дена? :) И дали ова е тешење само? :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Колку е глуп Перез ем ќе му дава плата 9 мил ем ќе седи на клупа или трибини, а не го дава на позајмица. :tapp:

Ariedo Braida would be with Giuseppe Riso at Manchester's HQ for closing the deal for De Jong. [GdS]
Niang and Bojan are expected to be called up to face Bologna. Abate and Mexes are expected to return vs Atalanta.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
treba da platat nekoj si danok za pozajmica so e na nivo od 60 % od platata so zi ja zima (nekojsi beckam-ov zakon za plati) toa e glavniot problem

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Nigel de Jong will sign a 3-year contract with Milan, worth €4m per season.
Both Sky and GdS report that the De Jong-deal could be finalized today, provided that Berlusconi gives Galliani the permission.
Milan have paid €250.000 to Roma for the loan of Krkic.
Каков милион :icon_lol:
и платата од 3.3мил што ќе ја лапне, така да Кркич ќе ве чини 3.5мил оваа сезона, плус ќе неможете да го купите на крајот на сезоната колку и добар да биде бидејќи Рома и Барселона остануваат на стариот договор .. притоа Рома се ослободи од неговата плата и ќе го посматра неговиот развиток во Милан, за да види дали е вреден да остане од наредната сезона во Рим ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom