Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Следен натпревар против Парма-дома
Е уште ако на овој натпревар не победиме да се простиме од титулата

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.798
Поени од реакции
49.815
еии маме му , абе кога го бркаа Каладзе како најголем циган од Милан зборев дека е утка, он да лета, Одо да останува и еве ти денес си се покажа... играше ко подивен, ко против најголеми душмани, крв му ебам гадна. :)

И пак слабата ментална сила си се покажа. Нема враќање од примен гол, камо ли па пресврт цела година што немаме видено. Грешки милион денес. од онаа сувопарна, некреативна средина цела со деструктивци, до вадењето на единствениот работник во екипата, до шоуто на Одо кој ме потсети уште еднаш зошто го мразам..

како и да е, не е време за аларм, како стоиме со повреди- и ова е за пофалба бога ми, а и Интер е во дербиња моментално, па и тоа може да ни се погоди ако си кикснат по нешто денес и наредна недела.

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Ја не би го кривел Одо толку , он трчаше по десна страна како луд а тие глупите центаршутеви - му било кажано тоа да го праи, пошто средината ни е ко Република Српска - НЕ ПОСТОИ ... Мора да ги стегне овој Алегри ама нема авторитет за овие звезди ќе мора Галијани да им се симне :toe:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.191
Утакмицата ја изгубивме заради ОДО, да му ебем све по ред... Не е ниту пато крив ни ибра... а и алегри,.. мајку му стара немаме креативец на средина, и сидорф ќе беше боље да се игра од Бомел или Гатузо... да се серем на тренерот. (назад кон одо) НИЕДЕН ДОБАР ЦЕНТАРШУТ НЕМАШЕ! да му се исерам на грб! копиле мрсно! НИКАД ВИШЕ АНТОНИНИ,БОНЕРА И ОДО!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.265
Поени од реакции
14.584
Грешки милион денес. од онаа сувопарна, некреативна средина цела со деструктивци
Да, навистина средината речиси ништо добро офанзивно не сработи... Но, и во првиот дел од сезоната игравме со ваква средина, па победувавме. Добро, може да се земе Амброзини како покорисен во напад, но го имавме и него на претходните натпревари. Можеби треба да се тргне Робињо од позицијата позади двата нападача, всушност повеќе е 4-3-3, па затоа ја рипаме средината барајќи го Ибра со долги топки. На тоа место повторно треба да игра Боатенг кога ќе се врати, а до тогаш можеби би требало повторно да пробаме со Сидорф, се покажа добар на неколку натправери на таа позиција или па Меркел.

И плус, кога направи Милан добра серија многу повеќе беа агресивни, вршеа притисок на противничката половина, ги принудуваа противничките играчи на грешки и така се надополнуваа поради недоволната креативност. И тука битен е Боатенг, тој многу повеќе може да изврши притисок и да биде корисен од Робињо во дефанзива.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Не можат вака тројца напред да играат. Колку и да изгледа убаво на хартија тоа се гледа дека не може више со 3 напаѓачи да се тера. Јас сум за Ибра и Робињо напад а позади нив Сидорф, Пирло, Боатенг, Меркел во зависност од тоа кој е спремен да игра. Касано и Пато ќе мора од клупа шансата да ја бараат. Ибра и Робињо како тандем напред се убедливо најдобри. И Пато и Робињо се добар тандем ама реално тешко Алегри на клупа да го седне Ибра. Штета што не можат ниту Робињо ниту Пато да ја играат онаа trequartista позиција зошто баш е штета еден од нив на клупа да седи ама после неубедливите натпревари годинава Алегри мора да одбере еден од нив. Најдобар натпревар после зимскава пауза беше тој со Сампдорија во купот со Пато и Робињо и Меркел како подршка

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Најкриво ми е што Милан ќе му го расипеме скорот на Ибра ...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Наполи ни се приближи на 2 бода, Интер на 5 и натпревар помалку. Тешко ќе биди до крајот ако пролжиме се ваква игра и со ваков деструктивен и некреативен среден ред како денес!

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Овој леонардо озбилно си ја фатил работата изглеа , да му ебам гомното :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Здраво Друштво,еве ме и мене ме имаше банирано некој ретард од комсикиве такозвани ,,модератор,,.
Што се однесува до ситуацијата во Италија ич кур да не ве боли, пусти нек се деца радују....на крај ке се радуваме и на скудетот и на купот,На -2 сме од Наполи - 5 од Комсикиве со игра помалце.... до крајот ке ги ебиме и двете ги играме дома и со Наполи и шинтер ..... со Парма се вракаат Пирло Боатенг и Абате така да кулирајте.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Здраво Друштво,еве ме и мене ме имаше банирано некој ретард од комсикиве такозвани ,,модератор,,.
Што се однесува до ситуацијата во Италија ич кур да не ве боли, пусти нек се деца радују....на крај ке се радуваме и на скудетот и на купот,На -2 сме од Наполи - 5 од Комсикиве со игра помалце.... до крајот ке ги ебиме и двете ги играме дома и со Наполи и шинтер ..... со Парма се вракаат Пирло Боатенг и Абате така да кулирајте.
Јас не глеам како остануеш оптимистички настроен .. али алал нека ти е :)))) јас со почетокот на Јануар и со резултатите и играта против Лече , Каљари и Удине се помирв дека ојде титулата и оваа година , а ова со Џенова беше капак на се ...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Јас не глеам како остануеш оптимистички настроен .. али алал нека ти е :)))) јас со почетокот на Јануар и со резултатите и играта против Лече , Каљари и Удине се помирв дека ојде титулата и оваа година , а ова со Џенова беше капак на се ...
Зошто бе треба да бидеш песимист,екипата се комлетира Ние играме со Парма а Комшикиве со мотивираниот Јуве неделава ке биде пресвртница ке видиш,остај го во нивнион фан нека се радват затоплува ова она ,,,

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Незнам од кај тоа дека си бил баниран, т.е. сигурно имало причина али врска неам кој што како, али ради ова, идеш на еден подолг одмор

Ае ...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Штета што не можат ниту Робињо ниту Пато да ја играат онаа trequartista позиција

На оваа позиција ни фали играч, и со ваква одбрана (која е најдобра во Италија сепак) може да се освојуваат титули. Најдобар напад имаме во Европа само штета што нема еден асален играч да им асистира.

Kajgana Shop

На врв Bottom