- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 197
- Поени од реакции
- 11
Следен натпревар против Парма-дома
Е уште ако на овој натпревар не победиме да се простиме од титулата
Е уште ако на овој натпревар не победиме да се простиме од титулата
Да, навистина средината речиси ништо добро офанзивно не сработи... Но, и во првиот дел од сезоната игравме со ваква средина, па победувавме. Добро, може да се земе Амброзини како покорисен во напад, но го имавме и него на претходните натпревари. Можеби треба да се тргне Робињо од позицијата позади двата нападача, всушност повеќе е 4-3-3, па затоа ја рипаме средината барајќи го Ибра со долги топки. На тоа место повторно треба да игра Боатенг кога ќе се врати, а до тогаш можеби би требало повторно да пробаме со Сидорф, се покажа добар на неколку натправери на таа позиција или па Меркел.Грешки милион денес. од онаа сувопарна, некреативна средина цела со деструктивци
Јас не глеам како остануеш оптимистички настроен .. али алал нека ти е ))) јас со почетокот на Јануар и со резултатите и играта против Лече , Каљари и Удине се помирв дека ојде титулата и оваа година , а ова со Џенова беше капак на се ...Здраво Друштво,еве ме и мене ме имаше банирано некој ретард од комсикиве такозвани ,,модератор,,.
Што се однесува до ситуацијата во Италија ич кур да не ве боли, пусти нек се деца радују....на крај ке се радуваме и на скудетот и на купот,На -2 сме од Наполи - 5 од Комсикиве со игра помалце.... до крајот ке ги ебиме и двете ги играме дома и со Наполи и шинтер ..... со Парма се вракаат Пирло Боатенг и Абате така да кулирајте.
Зошто бе треба да бидеш песимист,екипата се комлетира Ние играме со Парма а Комшикиве со мотивираниот Јуве неделава ке биде пресвртница ке видиш,остај го во нивнион фан нека се радват затоплува ова она ,,,Јас не глеам како остануеш оптимистички настроен .. али алал нека ти е ))) јас со почетокот на Јануар и со резултатите и играта против Лече , Каљари и Удине се помирв дека ојде титулата и оваа година , а ова со Џенова беше капак на се ...
Незнам од кај тоа дека си бил баниран, т.е. сигурно имало причина али врска неам кој што како, али ради ова, идеш на еден подолг одморЗдраво Друштво,еве ме и мене ме имаше банирано некој ретард од комсикиве такозвани ,,модератор,,.
Штета што не можат ниту Робињо ниту Пато да ја играат онаа trequartista позиција