Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Пре би рекол дека Милан дочека да игра со играчи како Мунтари,Емануелсон,Аквилани,Месбах,Антонини,Бонера,Ночерино и ПРЕСТАРЕНИТЕ Сидорф,Амброзини,Гатузо,Бомел,Јепес,Замброта...катастрофална трансфер политика(n):sick:
Алегри е добар стратег,али игра како што ќе му свирнат господариве плус над некој играчи нема никаков авторитет...не сакам да си иде,али реално ако продолжи вака да се понаша уште долго време нема да се радуваме на Л.Ш.
Вицкасто другарче си.Алегри ако не си оди, нема ЛШ а?
Па сфати дека ради тие горешто ги наведе, Милан нема да освои ЛШ, а тие играчи ги доведе скржавецот Берлускони.А биди благодарен што со нив сеуште се бориме за титула и стигнавме до1/4 финале во Лш.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со ваква трансфер политика ќе бидеме во последен шешир со Работнички и Динамо....секако ако успееме да се пласираме во ЛШ.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Можен состав за со Сиена:

Probable line-up vs. Siena (4-3-1-2): Abbiati; Abate-T. Silva-Yepes(ДРВО)-Antonini(ДРВО); Gattuso-Van Bommel-Emanuelson(ДРВО); Boateng; Ibra-Robinho.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Можен состав за со Сиена:

Probable line-up vs. Siena (4-3-1-2): Abbiati; Abate-T. Silva-Yepes(ДРВО)-Antonini(ДРВО); Gattuso-Van Bommel-Emanuelson(ДРВО); Boateng; Ibra-Robinho.
Камен... Камен на камено камен на камено камен до него камен врз камено камен до него друг камен на тај камен камен

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.576
Поени од реакции
5.583
Се читате бе вие? Ван Бомел до вчера што се вика ни беше главен у средината, дур се повреди.. тоа значи цела сезона ја изигра на ниво, и сеа 2 утакмици после повредата ги игра слабо и одма дрво? Јепес дрво а? Што изигра лошо? Може сакаш Бонера да ти игра? не ве разбирам озбилно...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Се читате бе вие? Ван Бомел до вчера што се вика ни беше главен у средината, дур се повреди.. тоа значи цела сезона ја изигра на ниво, и сеа 2 утакмици после повредата ги игра слабо и одма дрво? Јепес дрво а? Што изигра лошо? Може сакаш Бонера да ти игра? не ве разбирам озбилно...
Главен играч Бомел, лани воа време, и пред повредата не се истакнуваше нешто над дргуите во средината...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Зошто си зачуден брат?

Имаш доволно стаж за да знаеш како одат работиве кај новите генерации.

Не обраќај пажња и тоа е тоа,истиве доколку изиграат топ утакмица ќе биде возвишувани и сакање да го земат на уста нивниот п.........с.=)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас сакав да кажам дека се во лоша форма, а Антонини и Емануелсон се дрва нема шо тука.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Добро е што игра Тиаго, значи дека потешко ќе ни дадат гол а тоа е добро...а нешто што е најлошо е што не треба да се надеваме на титула повеќе,али ај нада задња..знаш...умире... :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А има информација од кога ќе бидат пуштени во продажба новите дресој?

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
А има информација од кога ќе бидат пуштени во продажба новите дресој?
Не ме фаќај за збор ама мислам 30ти април, види на официјалната страна или прати ги на твитер нашиве сигурен сум дека пишаа таму .

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Allegri would have a doubt for the game vs Siena: Robinho or Cassano to start alongside Ibra
Нека не се мисли многу , Милан нема никаква корист од него, не трча по терен,он оди, а и шанса кога ќе има од пола метар не знае да ја искористи.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Каљари го сака голманот Aнтонио Донарума а Милан сака да го вклучи во договорот за Астори. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom