Ах бе Мексес пичко пичкосана да ти ебам се живо и диво што имаш у фамилија.Судијава да даде господ да цркне на полувреме крв му ебам сељачка...утре на погреб да му идат!
Ми падна жал за Милан нај искрено....Дај боже да извадите нерешено.Пред утакмицата бев онака за Барса да тепа не дека ги сакам далеку од тоа.Но ова е срам за фудбалот.Ајде нека проработи Ибра и нека испаднат гнидиве од фарселона.
Ве мрзам од дно на душа , али вакво крадење е срамота ...Тој Бускетс да бог да од колера умрел ...ИСКРЕНО се надевам дека некако ќе пројдете ...макар и на кур да ми се качат од заебавање ако случајно Милан успее да освои ...РЕЗИЛИ каталонски ..
Добро Мексес згрешил ајде Ночерино ја поправи грешката даде гол простува се ама овоа вториот пенал?
Добро бе ЛШ е не е домашна лига па за вакви глупости да се суди пенал кога од головите зависи кој ќе иде понатаму.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.