- Член од
- 7 септември 2011
- Мислења
- 122
- Поени од реакции
- 48
Што се дешава со Замброта стварно не сфаќам? Грее клупа а би изиграл боље и одАнтонини и од Мезба 100%.
Ајде од Антонини ок, ама што толку ви згрешил Мезба? Сосема солидно изигра кога го ставаше Алегри...Што се дешава со Замброта стварно не сфаќам? Грее клупа а би изиграл боље и одАнтонини и од Мезба 100%.
Нема шанси Силва средина . . т.е. пред одбрана . . Само еденпат го иам видено да игра таа позиција .. и тоа у репрезентација.Јас мислам дека вака ќе биди
Абијати
Абате - Мексес - Бонера - Месбах
МвБ - Силва - Ночерино
Емануелсон
Ибра - Робињо
а поарно е да го врати Емануелсон средина, Силва одбрана, а зад напаѓачите Шарави.
Ама така ќе нема на клупа напаѓач. Ех патор патор
Лани со Тотенхем кај играше Силва? Играше на таа позиција бидејќи имавме многу повредени. И јас не верувам дека Силва таму ќе игра бидејќи тоа е само во краен случај...Нема шанси Силва средина . . т.е. пред одбрана . . Само еденпат го иам видено да игра таа позиција .. и тоа у репрезентација.
Имаме играчи за таа позиција . .нема шанси таму да играЛани со Тотенхем кај играше Силва? Играше на таа позиција бидејќи имавме многу повредени. И јас не верувам дека Силва таму ќе игра бидејќи тоа е само во краен случај...
За та позиција да, ама работата е за другите две во средината.Имаме играчи за таа позиција . .нема шанси таму да игра
100%Аквилани ако изигра уште 5 утакмици ќе го одкупиме ..таков бил договорот..овие затоа не го играат изглеа..
Договорот меѓу Ливерпул и Милан за Аквилани ако не се лажам беше од старт Милан да им даде 5милиони еура и послем минимални 25 настапи на Аквилани за Милан во Сериа А и ЛШ, Милан ќе мора да им доплати уште 5милиони еура и под дифолд Аквилани ќе биде играч на Милан. Така да не глеам зашто не би го играле намерно не се некој астрономни цифри за откупот па да калкулираат вака или да лажираат повреда на Аквилани али на крај краева кој го знае Галијани што наумил.Аквилани ако изигра уште 5 утакмици ќе го одкупиме ..таков бил договорот..овие затоа не го играат изглеа..
Епа изгледа минатата зима слабо си го гледал МиланНема шанси Силва средина . . т.е. пред одбрана . . Само еденпат го иам видено да игра таа позиција .. и тоа у репрезентација.