Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Честитки на победата. Со среќа во четвртфиналето!

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Честито нека е победава и нека се множат... Значи коа ќе чекаш нешто со нетрпение од декември, мора да ти искочи некоја неодложна работа у пм :mad: Ја фатив последни 15мин. можеше најмалку уште 1 да им се шибне, али и ова е сосема доволно.
Ако најде некој торент од утакмицава веднага нека го постира! Фала ;)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Комшики ај честито победа сосема засужено.Ке речете не ни честитаат комшиите :D...

П.С Значи коментаторите на Канал 5 се катастрофа,Амди Бајрам пообуаво ке коментира од нив.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Честито нека е победава и нека се множат... Значи коа ќе чекаш нешто со нетрпение од декември, мора да ти искочи некоја неодложна работа у пм :mad: Ја фатив последни 15мин. можеше најмалку уште 1 да им се шибне, али и ова е сосема доволно.
Ако најде некој торент од утакмицава веднага нека го постира! Фала ;)
Има на замунда

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Што значеше она senza Pipo non siamo Alegri !? :)
Без Пипо не сме среќни (Алегри е среќни иначе во друга конотација) :D

Од тоа што видов Милан играше исто ко Манчестер што игра против Арсенал, се чека на контра зошто што е и најпродуктивно против Арсенал. Прелесно им ја одземавте топката. Иначе камо ви уште 4, слабо :icon_lol: Честито :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Комшики ај честито победа сосема засужено.Ке речете не ни честитаат комшиите :D...

П.С Значи коментаторите на Канал 5 се катастрофа,Амди Бајрам пообуаво ке коментира од нив.
Стварно зборуваат глупости, во право си!

На сите шо им е името со В шо им почнува ги вели со Ф, Фан Бомел, СилФа, а за Сидорф „Зедорф“!

Затоа не ми се гледа на Канал 5 мене ЛШ али тоа е тоа.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Стварно зборуваат глупости, во право си!

На сите шо им е името со В шо им почнува ги вели со Ф, Фан Бомел, СилФа, а за Сидорф „Зедорф“!

Затоа не ми се гледа на Канал 5 мене ЛШ али тоа е тоа.
Остај тоа,него сите натпревари ги усеруваат,не знаат да направат еуфорија,кога пагаат головите како ништо да не се десило...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Остај тоа,него сите натпревари ги усеруваат,не знаат да направат еуфорија,кога пагаат головите како ништо да не се десило...
Милан постигнува гол, коментатор на англиска телевизија побудалува се дере како ненормален.

Милан постигнува гол, Зоран Цветановски: И да, гол.Тоа е гол.Гол за Милан.Гол за водство.1-0...ко на погреб да е ццц

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Реков јас и порано дека ако не го тепаш сега Арсенал кога... памтам имаше некои кењатори у фан клубов...тоа е големиот Милан ! 4-0 за слатко спиење вечер .

Kajgana Shop

На врв Bottom