С
сашенко
Гостин
Честито момци, едноставно газење
Има на замундаЧестито нека е победава и нека се множат... Значи коа ќе чекаш нешто со нетрпение од декември, мора да ти искочи некоја неодложна работа у пм Ја фатив последни 15мин. можеше најмалку уште 1 да им се шибне, али и ова е сосема доволно.
Ако најде некој торент од утакмицава веднага нека го постира! Фала
Да не ме хејтате дека сум песимист , само реален!И што мења тоа дали игра или не ... кога Арсенал ќе си го однесе за сите пари на Сиро?
Без Пипо не сме среќни (Алегри е среќни иначе во друга конотација)Што значеше она senza Pipo non siamo Alegri !?
Стварно зборуваат глупости, во право си!Комшики ај честито победа сосема засужено.Ке речете не ни честитаат комшиите ...
П.С Значи коментаторите на Канал 5 се катастрофа,Амди Бајрам пообуаво ке коментира од нив.
Остај тоа,него сите натпревари ги усеруваат,не знаат да направат еуфорија,кога пагаат головите како ништо да не се десило...Стварно зборуваат глупости, во право си!
На сите шо им е името со В шо им почнува ги вели со Ф, Фан Бомел, СилФа, а за Сидорф „Зедорф“!
Затоа не ми се гледа на Канал 5 мене ЛШ али тоа е тоа.
огромна е..На почетокот кажа ‘‘Милан има 5 трофеи во ова натпреварување.‘‘
Милан постигнува гол, коментатор на англиска телевизија побудалува се дере како ненормален.Остај тоа,него сите натпревари ги усеруваат,не знаат да направат еуфорија,кога пагаат головите како ништо да не се десило...