Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
"Новинарски Јунајтед Форс"...

П.С. Дали оваа година ќе ја скратите уште повеќе гостинската трибина во Градски Парк? Затоа што како што слушам се најавува дрим-тим...
Ko sto slusam muabeti vo maalo utre ili zadutre ke trknat dvajca od cpb do kaj vas na gosti so metro,molivi,gumi,flomasteri,blokovi da ja izmerat gostinskata tribina kaj vas,ne za drugo imale zelba da ja uskladuvaat gostinskata tribina kaj vas so ovaa vo gradski park....znaci bez klupi,ista golemina itn....e sea spored moe licno viduvanje ke se krati bate use mnogu ovaa vo graski park za da bide uskladena so vasata gostinska...jbg nemate sreka,taman napravivte dobar tim a ovie od CPB dobija zelba za vnatresno ureduvanje i dizajn......jebes ga sega,sakame vo European union a ne skolovani,nekoi od CPB studirale dizajn pa sega mora seminarska da pravat vo gradski park...:smir: :smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
fala za javnoiot pozdrav! drago mi e sto sum ti ostavil kakov takov vpecatok,makar i pogresen.iskreno nema mnogu na forumov sto go poznavaat sportot voopsto,pa taka i mojata diskusija e poveke vo eden pravec,zatoa apstiniram od debati.za pece da ti kazam najiskreno samo znam deka koga gubel od moja ekipa vo mal fudbal,"begal" na kraj za da ne si go plati izgubenoto vo vid na pijacka,oti za 100 denari e stisnat,a gledam dosta se "zapalivte" so negovoto pojavuvanje.izgleda mu trebalo mnogu vreme da sfati i pokaze deka "mnogu" go sakal mzt.ako ubavo e toa za sportot,da makedonskite legendi bidat prisutni vo kosarkata,fudbalot,rakometot...sakako so cisti nameri i so iskreno srce...ama ne se site takvi...
ps. posto si "zvezdas" aj na pm ako mozes pisi mi dali preku tebe mozam da nabavam edna maica teget boja so natpis na gradite"sever u transu luduje".fala
Има доста на форумот што го познаваат спортот само што тоа не е у прв план пошто знаеме каков ни е спортот. Ти ако не си еден од нив тогаш не мора да ја гушиш секоја тема со твоите истрипани мисли. Не знам кој виде дека е запален за Пеце, ја само ти посочив уште еднаш дека не си у право за неговата ``игра и љубов`` кон Работнички во што пред некое време ме убедуваше.

пс. Пошто си радовец имаш ПП.

Ko sto slusam muabeti vo maalo utre ili zadutre ke trknat dvajca od cpb do kaj vas na gosti so metro,molivi,gumi,flomasteri,blokovi da ja izmerat gostinskata tribina kaj vas,ne za drugo imale zelba da ja uskladuvaat gostinskata tribina kaj vas so ovaa vo gradski park....znaci bez klupi,ista golemina itn....e sea spored moe licno viduvanje ke se krati bate use mnogu ovaa vo graski park za da bide uskladena so vasata gostinska...jbg nemate sreka,taman napravivte dobar tim a ovie od CPB dobija zelba za vnatresno ureduvanje i dizajn......jebes ga sega,sakame vo European union a ne skolovani,nekoi od CPB studirale dizajn pa sega mora seminarska da pravat vo gradski park...:smir: :smir:
Ахам, да. Ќе им дадеме пак 200 карти за они да дојдат 130, знаеш затоа што мала им е трибината кај нас!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Остај ги ти муабетите, него ајде оваа година да се надеваме дека ќе дојдете повеќе од 153-ца.

П.С. Поставена е кутија во Јане Сандански за донација за камера и апарат...дека лани втората полусезона ви беше заебан нешто, па немавте можност да објавувате материјали (а знам дека бевте добра бројка)

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Aj koj e poveke informiran neka kaze dali se vleceni ili doprva treba da se vlecat, za ovoj turnirov so e sea u Skopje kj sto ce igraa Torus MZT Rilski i Feni. pozz

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Влечени се, од 15.30 во сабота МЗТ Скопје - Фени, а од 18.00 мислам Торус - Рилски.

Kajgana Shop

На врв Bottom