Фан клуб: МЗТ Скопје

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Тачи еден, албанец неден !!! Претера со неговите глуми !!! На Јането го дотепаа од заебанции !!!

Струмица2005 Champion!!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
neeeeeeeee ic ne gi poseraame neeeeeee .................. i ic nema tasak so jane neeeeee................. bravo za publikata koja si igrase majtap so jane ,normalno bravo za AJDUCITE i za celiot tim na KK STRUMICA i sega po ovaa igra po ova navivanje treba da ostanat upravata

ova ti go vikas navivanje...... ova bese u blago receno loso navivanje .......
timot dobar vi bese,za razlika od navivacite.......

Тачи еден, албанец неден !!! Претера со неговите глуми !!! На Јането го дотепаа од заебанции !!!

Струмица2005 Champion!!!
gi zabole jane i mujo za vasite gluposti......

pozz , se gleame u sreda u ''plava dvorana''...........ustvari vie kje gledate sega ,taka e redot,da ti ebam federacija.........

vasko_sr

Струмичанец
Член од
2 март 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
KE VE TEPAME I VO SREDA I ODAME NA FENI POZZ

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
ova ti go vikas navivanje...... ova bese u blago receno loso navivanje .......
timot dobar vi bese,za razlika od navivacite.......

gi zabole jane i mujo za vasite gluposti......

pozz , se gleame u sreda u ''plava dvorana''...........ustvari vie kje gledate sega ,taka e redot,da ti ebam federacija.........

Да ти кажам право ти цело време ја гледаш публиката ... Не ми е на мене важно колку ги има или колку СЕ !!! Важно ми е дека ве ПОСЕРАФМЕ !!! А ти сега кажи шо сакаш бидејќи кој губи има право да се љути !!!

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
А што му фалеше на навивањето ? јас го гледав преносот , и како што видов цела утакмица се навиваше , без престан ,, сите можите само заинает сега да зборувате....

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Абе нели после секоја победа на Струмица има ЉУБОМОРЕЊЕ ... Те ова те она ... Нема победа си е победа !

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
А што му фалеше на навивањето ? јас го гледав преносот , и како што видов цела утакмица се навиваше , без престан ,, сите можите само заинает сега да зборувате....
Така говорат саа нема шо да кажат оти наште ги посераа и ајде навивачите не биле арни :pos:,пс кога ви велев дека ви ја пуштивме во Скопје не ми верувавте а? Што ќе кажете сега за оваа убедлива победа а????

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
za vas standard moze bilo dobro navivanjeto ama ako me terate da sporeduvam togas ste tapa i vi treba radikalizacija vo grupata..........

ne se lutam zatoa sto izgubi mzt,sosema zasluzeno pobedivte,nasive bea nekako anemicni od samiot pocetok i toa na kraj gi cinese......... se lutam za toa sto ne ni dozvolija da dojdeme da go bodrime timot,za toa mi e najmnogu zal,aj da ni kazea za ova u sredata posle vtoriot mec ama na nas ni kazaa sinokja i nemase prostor da se organizirame......

uzivajte malce sea,taka e redot ama uste nisto ne se znae...........

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
za vas standard moze bilo dobro navivanjeto ama ako me terate da sporeduvam togas ste tapa i vi treba radikalizacija vo grupata..........

ne se lutam zatoa sto izgubi mzt,sosema zasluzeno pobedivte,nasive bea nekako anemicni od samiot pocetok i toa na kraj gi cinese......... se lutam za toa sto ne ni dozvolija da dojdeme da go bodrime timot,za toa mi e najmnogu zal,aj da ni kazea za ova u sredata posle vtoriot mec ama na nas ni kazaa sinokja i nemase prostor da se organizirame......

Да де ништо не се знае :pos:,имате шанси надежта последна умира :toe:

Член од
16 март 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
so bide be ve poserame a so jane si igravme majtap hehehe

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239

Eпа јас да споредувам Клуб со Клуб ??? Кажи некој коментар за играта на вашиот клуб !!! ееееј 14:0 ееееј 9 минути кош не дадовте ееееј срамота !!!! :toe: шо да кажам ќе згрешам .

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
абе уЖас ви беше
една песна салам не запеавте,требаше да го попуштам звукот на тв-то за да ве слушнам.......не провоцирам него реалноста ја кажувам:toe::smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ti kazav za nasite deka bea anemicni od pocetok , ne im bese denot denes,shit happens, nema sea da plukam po niv ako izgubile........

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
абе уЖас ви беше
една песна салам не запеавте,требаше да го попуштам звукот на тв-то за да ве слушнам.......не провоцирам него реалноста ја кажувам:toe::smir:
ЈАСНО ... Не е до навивачите !!! туку до преносот !!! А и да ти кажам не би било битно колку е гласно ... Да беше во салата ќе чуеше колку е гласно ... кажете ми коментар за играта а не за дали се слушало или не ...

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
ЈАСНО ... Не е до навивачите !!! туку до преносот !!! А и да ти кажам не би било битно колку е гласно ... Да беше во салата ќе чуеше колку е гласно ... кажете ми коментар за играта а не за дали се слушало или не ...
ако е така ок е али не ми се верува дека е така:toe:
коментар за играта на мзт дадов а кај вас дадов коментар за играта на струмица а инаку не би требало да се дава коментар за играта на мзт со оваква игра од соколи би загубиле
а за струмица секоја чест

Kajgana Shop

На врв Bottom