Na Jane ne mu bil skrsen nosot samo mu bilo naredeno da glumi za da bide kazneta Strumica.Toa i samiot toj go izjavil
Да де, Грне е Мајкл Џордан па му правеле завера...АЈТ
Од што да ми е срам бе немора никого да повредуваме од вашата екипа за да победиме затоа што сме многу појаки од вас,плачете вие и во среда ќе изгубите па тогаш да видам во кој ќе ја барате кривицата..
Значи Струмица откога видела дека Јане ги растура(човекот до кога играше даде само еден поен од слободно)реши да го повреди.МЗТ сигурно губеше во Струмица со или без Јане и без Грнчаров и Латович сигурно сме во финале.
Многу сте јасдфгјкдфгс. Јане ако го јадел, не го јадел случајно (незнам точно, не бев тука периодов) ама знам дека Јане е во многу лоши односи со Грне и со Латовиќ. дали е коинциденција или имало нешто друго, стварно незнам.
Abe sto Jane,go mesate Jane nema vrska so incidentot sipakot majcin toj izigrava najgolem provokator sto go znam od cela liga e toj ....Pcue,provocira,vrega a se luti koga nekoj ke mu kaze Albanec....Tie se zakacija so Grne uste vo igrata a barem tie sto go znaat Grne znaat deka ne e provokator ...I toj samo go pcuel,vregal...I Grne trgnal nakaj nasata soblekuvalna i toj go navredil nesto sto mnogu go zabolelo i sipakot vlegol vo soblekuvalnata..I Grne vlegol vnatre i Jane da go fati da ne napravi nekoja pogolema glupost Grne go udril so lakt...Sega razbirate,koj e kriv za sevo ova sto se sluci i Damir vlegol da go izvadi Grne i toj e kaznet:uvo:
Мухамед Тачи не се навредува од скандирањето дека е албанец, затоа што и самиот си пее кога вие му пеете така.. Јас го знам Грне многу подобро од сите вас тука и Грне е на исто ниво со Мујо во поглед на провоцирањето, така да џабе ти отишло времето пишувајќи го овој пост, кога ништо паметно ниту пак точно не си кажал
Ок моја грешка пошто јас ги барав само под името Ратиофарм а за тоа УЛм не сум знаел и затоа не сум ги приметил.:salut:
Ден денес се викаат Ратиофарм Улм
Пффф,Струмица ако сакаше да тепа ќе ги расутреше бе!Попуштиа и еден натпревар за да помине казната на Грнчаров да може некоо утакмица да одигра и у финалето!
Размиселејте малку дека Струмица ќе им даде да тепа на МЗТ ццц :pos2:
Аааааааа, значи затоа изгуби и два пати во регуларниот дел, им попушташе, зашто не сакаа да бидат први на табела и да имаат предност на домашен терен туку сакаа, онака ферски и коректно да им пуштет две утакмици на Мзт, за да биде поинтересно првенството. Фала ти што ме просветли