Фан клуб: МЗТ Скопје

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
http://www.mkd.mk/62513/sport/todorov-so-respekt-ama-bez-strav-protiv-golemata-cibona/
„До вторник навечер бевме во преговори со Владо Илиевски кого подолг период го чекавме да реши каде ќе ја продолжи кариерата, но тогаш тој не извести дека решил да потпише за Цедевита по што почнавме да бараме друга опција. Веќе имаме неколку имиња во игра, а до утре вечер, кога е последниот рок за пријавување играчи за второто коло од АБА-лигата, ќе потпишеме со еден од нив“, дополни Војновиќ.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Здраво дечки иако не сум од скопје,сепак од македонската лига навивам за мзт,се надевам оваа година на дупла круна,и што поголем успех у јадранската лига,се надевам дека многу големи имиња ќе паднат у јане сандански,поздрав.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
кој е овој бе ..... ден пред почеток на АБА ние потпишуваме анонимус и не се ни знае дали е 100 посто потпишан ....

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Добар е Борис Бакиќ,дете е на Партизан,потоа отиде у Црвена Звезда каде едно време беше капитен и бележе одлични настапи,претходната сезона настапуваше за Раднички од КГ.Искусен е,има вече настапувано во АБА лигата и ке биде одлично засилување за МЗТ.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Oвој 86 годиште, на квалификациите за ЕП не играше за Црна Гора.. бил повикан ми се чини, ама во не се нашол во тие 12 играчи.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Oвој 86 годиште, на квалификациите за ЕП не играше за Црна Гора.. бил повикан ми се чини, ама во не се нашол во тие 12 играчи.
Не знам јас го памтам овој во Црногорски дрес а баш сега проверив само за младинска репрезентација играл.Во секој случај добар играч борец во одбрана а и најважно експлозивен е.Добро засилување посебно кога ќе се земе во предвид дека волку касно во преодниот рок МЗТ гарант го земале доста под почетната цена.

.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
На која веб страна се продаваа билети за МЗТ?

Kajgana Shop

На врв Bottom