Фан клуб: МЗТ Скопје

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
Горјан Марковски и официјално во МЗТ

Значи, Далман, Дејвис и Мијајловиќ; Тоше, Станко и Кире; Огнен и Дамјан; Горјан Марковски, Грне и плус двајца најавувани странци, центар и бек. Тоа е тоа за Јадранска.

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
во 12те за Јадранска ќе нема место за него, а официјално не сум прочитал ништо. можда му истекол и не го обновил договорот.

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
во 12те за Јадранска ќе нема место за него, а официјално не сум прочитал ништо. можда му истекол и не го обновил договорот.

И он како Пенов има уште една година договор со МЗТ, но по се изглеа догодина нема да игра за МЗТ.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако дечково игра како на клипчињава, тогаш има шанса да успее во европа.Само да се смири малце, зашто кривични пријави му лупале додека бил на колеџ.Иначе за Дејвис е класа очигледно, само да се вклопи во тимот и ќе си буши :)

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
според вестиве од Екипа и МКД викаат позиција 1 и 2, ама по клиповиве, дечково е расен шутер, од кај ќе стигне се дига на шут, многу малце му треба.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Епа фала му на бога, фалеше црнец во екипава!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Изгледа да не бил тој инцидент што го направил можеби и ќе го драфтувале.
ЛинкДечкото изгледа добро, да се надеваме дека ќе земеме некој добар центар па да славиме 2ра титула во Мак лига и добар пласман во АБА :)

НЕНАСИТЕН!!!

СУМ ПО ТЕБЕ
Член од
8 мај 2012
Мислења
263
Поени од реакции
157
Игра на позиција 1 и 2. Според статистикиве игра константно секоја сезона со 46% од поле и 36% за 3. Последнава сезона му е намален просекот на поени, но тоа се должи на многу помалку обиди. Според видеата е одличен шутер на кој не му треба ни време ни простор за да погоди 3. Истотака приметив дека многу поени од поле ги погоди со лоб шут, што е добро затоа што тој шут е ептен тешко да се блокира. Истотака без проблеми закуцува со две раце, па тоа е плус затоа што сите знаеме како е кога некој наш играч ќе закуца.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Прв впечаток, ме густа дечково. Се надевам ќе растураме во Јадранска!

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Да не знаете во колку саат е тренингот во понеделник?

edit: во 19

Kajgana Shop

На врв Bottom