Фан клуб: МЗТ Скопје

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Честито титула !!! (y)
Сосема заслужено, кажав и на почетокот на сезоната. Со овие играчи шо ги донесе МЗТ и со вакви навивачи, оваа сезона ако не земи титула ќе биди срамота :D
Заслужено двојна титула, оваа беше година на МЗТ !!! БРАВО !!!
Сите засилувања се покажаја клучни, според мене најголемо засилување беше Тодор Гечевски !!! :vozbud: ЅВЕР (y)
Од старт до крај си газеше МЗТ...
Стојановски, Мијајловиќ, Вучуровиќ, Гечевски, Чековски, Дејвис, Далман сите за заслужни за оваа радост, а најзаслужни се навивачите !!!

Уште еднаш честитки.......... и

СЕ ГЛЕДАМЕ НАРЕДНАТА СЕЗОНА !!! ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=7918

Ексклузивно фото: Автобус во чест на новиот кошаркарски првак - „МЗТ шампиони“
Екипа Прва лига
03.05.2012 00:04

ЕКИПА дојде до автобусот со кој набрзо кошаркарите на МЗТ Скопје ќе пристигнат во ТЦ Бисер за да ја прослават титулата со своите верни фанови. Отворениот автобус, нормално, е облепен со „МЗТ шампиони“. Во меѓувреме, атмосферата во Аеродром доживува кулминација. Целата населба гори од факели и чадни бомби, а навивачките песни се слушаат до центар...

Не ми се верува дека Грнчаров е човекот кој прв го крена трофејот во дрес на МЗТ. Толку многу подобри играчи поминаа во изминативе години, али за жал никој ја немаше таа чест :(

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сепак отидов малце, само Пенов беше во автобусот другите ги немаше :D Нема везе, честитки.

На спиење сега.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Честито титула! Не сум некој голем кошаркарски фан ама вечерва атмосферата беше топ еве една моја снимка од пречекот на шампионите после минута ми текна дека треба хоризонтално да снимам :) Иначе сега е 3 саат во Бисер уште се пее :)

Член од
2 февруари 2012
Мислења
186
Поени од реакции
104
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Нема зборови . Каков ден , убав , топол , пиво уште од 5 саат .
Како си собраа фемили кај мене пред зграда у 6 мераци . Па со нив до бисер по булевар .
Позади лудница . Пиење , пеење , славје .
После на патарина ( смрзнав ко пизда и умрев за јадење ) 30тина коли ги чекавме . Кога дојда се симнаа сите и пеење со нас . Американциве комедии , срциња , само скокаат .
По автобусот до макоил у автокамнда , таму се префрлија во двоспратниот .
Од таму пред бисер , уште скокање , пеење и то .
Дома у 2 саат , засипнат ненормално , испотен , уморен и со две ѓевречиња и јогуртче .

Момциве изиграа јако , нека им се позлатат рацете .
Дојде денот ама и да не застане .
(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom