Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако е тој центарот што им дојде од Бугарија премина во Лирија, ама не сум сигурен. Инаку како што стојат работите Работнички со младински состав ќе игра утре.
Toj e.само не сум ни јас сигурен,на екипа пишуваше дека заминал,на мкд.мк дека останал.Ќе видиме утре :) Иначе и со нивниот најперспективен младинец го раскинале договорот така да .... Викам ја утре ќе биде многу весело за плаво-белиот дел од градот :vozbud:
Црвеноо,Белитеее денес ние ќе ги ...:icon_lol:

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Еве едно интервју со Далман од екипа за утрешниот натпревар...
Уште се мислам дали да идам у гејската сала или да си глеам на раат на канал 5 со пивце и друштво, али како и да е очекувам да си ги исплескаме како првата утакмица, џабе им се и карантини и остали срања...
Мало загревање за утре

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Денес кој беше на тренинг можеше да види дека момците ( посебно што ме зачуди Гечевски ) горат од желба да ги тепаат педериве утре . Они пак без Кол и Калањ ( посебно првиов ) се просечна екипа .. Без мите и да го запеме Хаџибулиќ добро ќе е .. Идеме на победа па што биде биде .. карти нема .. само 300 души влегуваат .

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Денес кој беше на тренинг можеше да види дека момците ( посебно што ме зачуди Гечевски ) горат од желба да ги тепаат педериве утре . Они пак без Кол и Калањ ( посебно првиов ) се просечна екипа .. Без мите и да го запеме Хаџибулиќ добро ќе е .. Идеме на победа па што биде биде .. карти нема .. само 300 души влегуваат .
Тоа што картите се поделени на 300 одбрани души е добро само не ми се свиѓа што некој од тие ги нудат на фб за најдобрата понуда.Дечките ако не сакаат да идат нека не зимаат карта,има некој што душа даваат и не зимаат карта.Сепак ја подржувам одлуката на Ф.А.
Сеа малце и за утакмицата.Кај нив ситуацијата е катастрофална.Си отидоа неколку асални играчи(Кол,Калањ,Јовановиќ,Димче)дојде само јелесиевиќ по партиска линија.Мираковски и Богоев се повредени,така да се на се работнички имаат 8 играчи
(Јане,Јелесиевиќ,Хаџибуљаш,Васиљевиќ,Зујовиќ,Дилберовски, Станков,Богески)Другите 5 места ќе ги пополнат со младинци т.е. ако ги стаиме и Станков и Богески во младинци они имаат 7 млади и 5 искусни кошаркари.Се освен атмосферата и мотивацијата е против нив.И искусните играчи освен Хаџи и Јелесиевиќ не играат во добра форма,Јане дава ама и преку него се даваат мн.поени,Зујовиќ и останатите не се сјајни.
Од друга страна МЗТ ќе влезе како фаворит(како и во предходните 2)но сега и со памет во глава.Дополнително сме засилени со крило(зашто Ристе не играше против нив),Мијајловиќ изгледа како да се адаптира на тимот,Далман е во одлична форма,Чековски и Гечевски се класа над нивните играчи,единствен проблем е што огнен нема да игра,ама ако он не игра ќе добијат поголема минутажа Дејвис,Вучуровиќ,Грне а можеби и Кочов.Се надевам дека нашите нема да го потценат противникот,Дејвис да лупне 2-3 тројки на почеток и ќе биде весеље.
П.С.Алал да му е на тој што ќе го прочита зашто јас очигледно се заборавив:P

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Тоа што картите се поделени на 300 одбрани души е добро само не ми се свиѓа што некој од тие ги нудат на фб за најдобрата понуда.Дечките ако не сакаат да идат нека не зимаат карта,има некој што душа даваат и не зимаат карта.Сепак ја подржувам одлуката на Ф.А.
Сеа малце и за утакмицата.Кај нив ситуацијата е катастрофална.Си отидоа неколку асални играчи(Кол,Калањ,Јовановиќ,Димче)дојде само јелесиевиќ по партиска линија.Мираковски и Богоев се повредени,така да се на се работнички имаат 8 играчи
(Јане,Јелесиевиќ,Хаџибуљаш,Васиљевиќ,Зујовиќ,Дилберовски, Станков,Богески)Другите 5 места ќе ги пополнат со младинци т.е. ако ги стаиме и Станков и Богески во младинци они имаат 7 млади и 5 искусни кошаркари.Се освен атмосферата и мотивацијата е против нив.И искусните играчи освен Хаџи и Јелесиевиќ не играат во добра форма,Јане дава ама и преку него се даваат мн.поени,Зујовиќ и останатите не се сјајни.
Од друга страна МЗТ ќе влезе како фаворит(како и во предходните 2)но сега и со памет во глава.Дополнително сме засилени со крило(зашто Ристе не играше против нив),Мијајловиќ изгледа како да се адаптира на тимот,Далман е во одлична форма,Чековски и Гечевски се класа над нивните играчи,единствен проблем е што огнен нема да игра,ама ако он не игра ќе добијат поголема минутажа Дејвис,Вучуровиќ,Грне а можеби и Кочов.Се надевам дека нашите нема да го потценат противникот,Дејвис да лупне 2-3 тројки на почеток и ќе биде весеље.
П.С.Алал да му е на тој што ќе го прочита зашто јас очигледно се заборавив:P
toa e zaebancija bre....nikoj ne prodava karta....rabotnicki e*i se nikad vie nema da pobedite,samo napred MZT e*i gi pe*erite

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Ни ја не верувам да е некој до толку будала карта за дерби да продава .. важно идеме да ги ебеме педерите !

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Дојдете слободно, како што се искарани ЦПБ моја проценка е дека нема да биде пуна салата и ќе има карти

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Абе шо нема пренос бе лелелел овие ретардите од анал 5 маму и е**м шо направија бе еден пренос сглм не можат да напраат на чело со крсто мутавио!!!!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Се извинувале технички проблеми имале.
ДА МИ ГО ИСПУШАТ ЦЕЛ, ЕВРОПСКО НЕ МОЖАТ ОД СРБИЈА ДА ПРЕНСАТ, СЕА И ОВА ОД ПАРК ЛИ НЕ МОЖАТ???
ДА ВИ ЕБАМ СВ ЕУ ПИЧКЛА !Ч„Ч„Ч„Ч„Ч„Ч:mad::mad:@::mad::mad:@:mad:::mad:@:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
До кога бе со вакви аматери како Канал 5. Аман ќе им текне ли на федерацијава да им го одземат правото за пренос. Срамота!

Kajgana Shop

На врв Bottom