Друже,дај бе доста веќе со негативности. 30 разлика водиме и ке победиме.Гајдаџиев колку чисти шута за 3 промаши тоа чудо е.Мислам јас да бев 1 ќе погодев.
Гечевски и Чековски добро играат и одбрана и напад.Мијајловиќ ете добива шанса,ама не ја оправдува.Можеби бил еден од најдобрите плејмејкери лани ама оваа година ништо не покажува...
Нема потреба за навреди кон децата.Нз од тука кој присуствуваше на утакмицата, али имаше одлична атмосвера а и бевме од око некој +200... Се гледа дека навивачки групи се оформуваат пред утакмица и собираат дечиња од градинка (ама ова озбилно над 1 и 20cm невидов на трибина кај Комбат) и беа некој 50-60 дечурлана... Дали ова е од комплекс што им наби ФА или нз што е работава али ме радува што се враќа и публика на натпревариве, ама нетреба тоа да биде само кога играат против МЗТ!!!
Озбилно мило ми е вака ако се враќа публиката со фер и коректно навивање, не ми беше да навредувам, али брат они да иделе на секој натпревар ќе знаеа 2песни, а не денес да ги учат и само "зига зага напред вардаре" знаеа да отпеат... по тоа и заклучив дека се собираат 2пати у година, али ако грешам се извинувам и го повлекувам зборотНема потреба за навреди кон децата.
Фер си беше навивањето во текот на цел меч.
Пошто гледам тресеш глупости дека било од комплекс кон ФА, децата навиваат на сите домашни мечеви годинава така да не се оформени за оваа утакмица
Па од тие денес што навиваа, дали 5-6 души одат на фудбал, затоа и пееа некои такви песни. Вообичаено си скандираат само , без некои комплицирани песниОзбилно мило ми е вака ако се враќа публиката со фер и коректно навивање, не ми беше да навредувам, али брат они да иделе на секој натпревар ќе знаеа 2песни, а не денес да ги учат и само "зига зага напред вардаре" знаеа да отпеат... по тоа и заклучив дека се собираат 2пати у година, али ако грешам се извинувам и го повлекувам зборот