Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
38:48 на полувреме..Најефикасни Гечевски со 16 и Чековски со 15.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Гајдаџиев колку чисти шута за 3 промаши тоа чудо е.Мислам јас да бев 1 ќе погодев.:icon_mrgr:
Гечевски и Чековски добро играат и одбрана и напад.Мијајловиќ ете добива шанса,ама не ја оправдува.Можеби бил еден од најдобрите плејмејкери лани ама оваа година ништо не покажува...

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Гајдаџиев колку чисти шута за 3 промаши тоа чудо е.Мислам јас да бев 1 ќе погодев.:icon_mrgr:
Гечевски и Чековски добро играат и одбрана и напад.Мијајловиќ ете добива шанса,ама не ја оправдува.Можеби бил еден од најдобрите плејмејкери лани ама оваа година ништо не покажува...
Друже,дај бе доста веќе со негативности. 30 разлика водиме и ке победиме.
Овој не чинел,оној не чинел..
Ете Мијајловиќ за 24 мин ,11 поени и 4 асистенции.Што сакаш повеке?? трипл дабл? Рондо да не сакаш да го глеаш ? :)
Впрочем не е све во поените кога е прашање плејмејкерот,ама не мора тоа да ти го кажувам ти секако знаеш :).. или не .

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
izgleda ne ja gledas utakmicata cim taka zboris... ima 3/4 za trojka , 4 ass i 1 ukradena sto e dovolno za 24 min igra

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
До моментот кога пишав не беше ништо посебно Мијајловиќ имаше 1/2 за 3 и тоа беше се.После се подобри па затоа сеа сакав и да го пофалам.Како и цел тим што сакам да го пофалам.Изиграа топ,и одбрана и напад.Сите што играа супер изиграа.И не се секирајте знам 2-3 работи за кошарка не сум до толку бот ;)
Иначе закуцувањето на Дејвис:cuc:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Сакам да кажам,сите знаеме дека не се играчиве констатно добри на секоја утакмица,освен Гечевски :) ама да не ги критикуваме до толку иако верувам дека сите добро им мислиме и све е со добра намера :).

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Мијајлович не му даде да дише на Радуле, остана на само 10 поени.
Инаку имаше 3 топ потега на утакмицава, прво цепелинот Мијајлович - Гечевски, ролингот на Кочов каде што исфрли 3ца играчи и куцањето на Дејвис. (y)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Растуривте денес....
Гечевски човече, со ваков играч МЗТ ако не освои титула треба да се откажат од натпреварувањето во следните 70 години.
Абе со 20% игра и пак е уан мен шоу.
Секоја чест.
И Чековски растури, плус како ви идеше шутот за три папапа
Гече да играше цела 70 коша ќе дадеше. Нема одбрана за него во лигава...
Иначе овој ЦОго го исфорисраа да даде кош на крајот да се израдува ама дрво не видено :D
Далман исто изигра солидно, а на мечот имаше и неколку атрактивни моменти како цепелинот за Гечевски и по некоја сдобра блокада на двете страни.
Во глобала досаден и рутиснки меч за МЗТ:)

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Нз од тука кој присуствуваше на утакмицата, али имаше одлична атмосвера а и бевме од око некој +200... Се гледа дека навивачки групи се оформуваат пред утакмица и собираат дечиња од градинка (ама ова озбилно над 1 и 20cm невидов на трибина кај Комбат) и беа некој 50-60 дечурлана... Дали ова е од комплекс што им наби ФА или нз што е работава али ме радува што се враќа и публика на натпревариве, ама нетреба тоа да биде само кога играат против МЗТ!!!
За играта ќе кажам само (y), не го понижија противникот, играа со срце и се гледа дека полека полека се воигруваат така да од следните натпревари очекувам уште подобро, зашто имаме страшно голем потенцијал, а Ристе ако си ги спакува парталите, а тоа е повеќе од јасно и носење на некој добар шутер уште толку ќе се зголеми конкуренцијата, а со тоа и ќе се има повеќе играчи за ротирање, ако се знае дека и Гајдаџиев нема да игра у Супер лига зашто се исклучува тоа правило, а ќе се игра со најдобрата петорка во моментот :свиркам:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Нз од тука кој присуствуваше на утакмицата, али имаше одлична атмосвера а и бевме од око некој +200... Се гледа дека навивачки групи се оформуваат пред утакмица и собираат дечиња од градинка (ама ова озбилно над 1 и 20cm невидов на трибина кај Комбат) и беа некој 50-60 дечурлана... Дали ова е од комплекс што им наби ФА или нз што е работава али ме радува што се враќа и публика на натпревариве, ама нетреба тоа да биде само кога играат против МЗТ!!!
Нема потреба за навреди кон децата.
Фер си беше навивањето во текот на цел меч.
Пошто гледам тресеш глупости дека било од комплекс кон ФА, децата навиваат на сите домашни мечеви годинава така да не се оформени за оваа утакмица ;)

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Нема потреба за навреди кон децата.
Фер си беше навивањето во текот на цел меч.
Пошто гледам тресеш глупости дека било од комплекс кон ФА, децата навиваат на сите домашни мечеви годинава така да не се оформени за оваа утакмица ;)
Озбилно мило ми е вака ако се враќа публиката со фер и коректно навивање, не ми беше да навредувам, али брат они да иделе на секој натпревар ќе знаеа 2песни, а не денес да ги учат и само "зига зага напред вардаре" знаеа да отпеат... по тоа и заклучив дека се собираат 2пати у година, али ако грешам се извинувам и го повлекувам зборот ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Озбилно мило ми е вака ако се враќа публиката со фер и коректно навивање, не ми беше да навредувам, али брат они да иделе на секој натпревар ќе знаеа 2песни, а не денес да ги учат и само "зига зага напред вардаре" знаеа да отпеат... по тоа и заклучив дека се собираат 2пати у година, али ако грешам се извинувам и го повлекувам зборот ;)
Па од тие денес што навиваа, дали 5-6 души одат на фудбал, затоа и пееа некои такви песни. Вообичаено си скандираат само , без некои комплицирани песни :D
Нема везе, се гледа дека нема некој воџа и се нема никаков концепт (на пр. денес се пееше Шампионе, шампионе, или Игра магично :D), нема што да се збори тука, али колку за бодрење на екипата и тоа не е лошо:)
Ќе се научат со тек на време :)

Kajgana Shop

На врв Bottom