не бе ова покасно е :O
Не е во ред да се ситиш и смееш на такви работи...Скопје згази ги тии..
ЦПБ се степаа меѓу себе на трибина:pos2:
Па нели цело скопје е за работнички ?Ете ви го вашето скопје и вашата фамозна навивачка група познатите сити парк бојс(цитат од а2).Што би се рекло,со пари можеш да купиш секс,но не и љубов.Не е во ред да се ситиш и смееш на такви работи...
Не те разбирам што сакаш да кажеш во контекс на она што јас пред тоа го пишав и не сум дел од ЦПБ!!!Па нели цело скопје е за работнички ?Ете ви го вашето скопје и вашата фамозна навивачка група познатите сити парк бојс(цитат од а2).Што би се рекло,со пари можеш да купиш секс,но не и љубов.
Сакав да кажам дека,неможеш да очекуваш од навивачка група која е собрана само ради тоа што се АНТИ АЕРОДРОМ,да не се случи некој меѓусебен инцидент.Иначе не си дел,али си симпатизер,како што те разбрав,а искрено ме боли курНе те разбирам што сакаш да кажеш во контекс на она што јас пред тоа го пишав и не сум дел од ЦПБ!!!
Без разлика, не би требало да се ситиме на интерни проблеми во било која група, тоа си е нивна ствар и тоа секаде го има, мислам дека такво нешто слично имаше и кај вас на трибина пред некоја година кога се степаа дечки од аеродром и ново лисиче (не се сеќавам баш како и што беше) и да, голем симпатизер сум на Работнички го пратам од кога знам за себеСакав да кажам дека,неможеш да очекуваш од навивачка група која е собрана само ради тоа што се АНТИ АЕРОДРОМ,да не се случи некој меѓусебен инцидент.Иначе не си дел,али си симпатизер,како што те разбрав,а искрено ме боли кур
Да ти кажам уште веднаш, дека не сум ЦПБ нити ФА. Тоа што се степале, воопшто не е смешно затоа што тоа се случило и на познатите Делије, Гробари, Торцида, Хорде Зла и многу други. А дека бевте подобри, подобри бевте очигледно беше, но да не забравиме и колку поголема бројка бевте, имаше моменти кога и ЦПБ преовладуваа, но тие толку беа кратки што не се приметуваа. Поздрав и честитки за победата, сфати го ова како критика, да не се исмејуваш на туѓите грешки подобро научи нешто од нив. :smir:Скопје згази ги тии..
ЦПБ се степаа меѓу себе на трибина:pos2: