Фан клуб: МЗТ Скопје

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Браво за момците што беа во Струмица..(јас сум статистичар од Струмица)..Единствено најдобри..Свака част..поз..:smir:

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Nova godina ne slavite, Dedo Mraz crven e!? :icon_mrgr Mozebi zatoa i nemate titula. :vozbud: Shala na strana, sekoj objektiven kje priznae deka bezveze vi e toa so bojata od prosta pricina sto i MAKEDONIJA na svoeto zname ima crvena boja. Site sme pederi?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Марко линкот нешто зеза,не го отвара клипот.

Иначе секоја чест за навивањево,секоја утакмица дома,а и во гости одите ненормална бројка за наши услови,браво.

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Nova godina ne slavite, Dedo Mraz crven e!? :icon_mrgr Mozebi zatoa i nemate titula. :vozbud: Shala na strana, sekoj objektiven kje priznae deka bezveze vi e toa so bojata od prosta pricina sto i MAKEDONIJA na svoeto zname ima crvena boja. Site sme pederi?
aj ne mozes da bides poozbilen!? a so vikas?! ... brat ne zaebavaj ako se prepoznavas vo nesto togas ok ke te sfatam zasto si pisal, ako ne ne bidi tolku ozbilen!...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не мора све буквално да се сфати;)

Марко линкот нешто зеза,не го отвара клипот.

Иначе секоја чест за навивањево,секоја утакмица дома,а и во гости одите ненормална бројка за наши услови,браво.

Пробај вака, неембедиран линкот ... Мене ми го отвара секако, нешто до тебе е изгледа.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
После долго време отсуство морам да забележам дека City Park Boys, Козари, и Овчари се боље се од Фемили :tv: :vozbud:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
dobra atmosfera po ona sto moze da se vidi na klipot,odlicen izbor na pesni,posebno interesna ideja za koreografijata...ednostavno nesto koe dava verba za ubedliva pobeda na tribini na 29.01.2011!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...dudlaj dudlaj sine...
...абе ке ти биде срам да се појавиш после 29.01.2011!!! не се секирај ене го кај е за 1 месец,ке се стрпиме...а после овде има мапет шоу да биде,ти гарантирам!!!
ти пишав кирилица за подобро да ме разбереш...војниче младо...ти фалат уште 30 поста,и ке те пушти командантот за нова година гратис у кафич...да повежбате групно пеење(ке ви треба опасно,веруј ми!)

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
...абе ке ти биде срам да се појавиш после 29.01.2011!!! не се секирај ене го кај е за 1 месец,ке се стрпиме...а после овде има мапет шоу да биде,ти гарантирам!!!
ти пишав кирилица за подобро да ме разбереш...војниче младо...ти фалат уште 30 поста,и ке те пушти командантот за нова година гратис у кафич...да повежбате групно пеење(ке ви треба опасно,веруј ми!)
ohooooo dechko je malo nervozan ? : )))))))))))

postar sum od tebe 100 % ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom