Фан клуб: МЗТ Скопје

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
многу дебилен муабет напраи, од четврта рака, јас не бев, ама брат ми беше, другари од центар му кажале, факт е дека се собрале, зашто како нели не ве интересира, докажете на трибина дека сте подобри, во што според мене пак ќе повторам, не ви успеа баш како што сакавте
Не ме занима мене кошаркава, ама симпатизер сум на МЗТ - како и секој аеродромец и се курчам што се маваат во гради и дробат сваштарии.
А за на трибина, барем се само аеродромци, колку толку тие се...а не се собирани успатни поминувачи од улица...:smir:

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
moze ja da ti odgovoram znaci nemase nikoj .... a FA so jadat gomna 100 MUSLIMANI deka imalo znaci turci bosanci da imase zaso da ne od koga oni vi smetaat u drzavava? nie u gjorce so turcite mn dobro sotime ima druzba i sozivot a Albanci nemase mozno e samo da gagnal nekoj karta pa se prefrlil na neturalna inace nemase milion posto a toa sto oni se puvaat i vikaat deka ke dale sliki kako dokaz eve ke pocekame da vidime....

--- надополнето ---

ne mi e jasno zaso aerodromcive za se prekjutuvaat znaci koj picki ste i u pravo e deckoto od komiti sto vika deka ako ne se raboti nesto za vas odma menajte muabet ne kometirate ili vas toa ne ve interesilrano pa eve vi stavi deckoto sliki sto ne kazete nesto ili mn vi se vidovme na slikite pa nemoze da odrecete deka ne sme bile poveke.... i toa leviot del od tribinata ne e cel do kraj fali mal del sto ne e faten na slikive pa sea vidite vie koj bil poveke.... zaso ovoj ULTRA VK ne replicira na toa a za drugi raboti znae da se objasnuva fakt e deka radi toa celo SK ve mrzi previse se furate ne e se vo zivotot FA MZT i navivanje decki razmisluvate ....

имате само среќа што у аеродром уште нема толкава сала,да ја играме таму ние како домаќини!!!!
колку ке бевте тогаш пичкици едни!!!

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Не ме занима мене кошаркава, ама симпатизер сум на МЗТ - како и секој аеродромец и се курчам што се маваат во гради и дробат сваштарии.
А за на трибина, барем се само аеродромци, колку толку тие се...а не се собирани успатни поминувачи од улица...:smir:
Имаше еден коментар на еден друг форум или овде само на друга тема, факт е дека ЦПБ се собра заради ФА, ама зошто многу се курчевте (незнам кој збор беше искористен само тоа беше поентата), да ви докажат дека Скопје навива за Работнички, дека Работнички е срцето на Скопје, инаку ЦПБ ќе си беа 600 души како на секое друго дерби, и не те/ве разбирам, "како и секој аеродромец", "горд аеродромец", "горд центарец", па Скопје не е Лондон.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Имаше еден коментар на еден друг форум или овде само на друга тема, факт е дека ЦПБ се собра заради ФА, ама зошто многу се курчевте (незнам кој збор беше искористен само тоа беше поентата), да ви докажат дека Скопје навива за Работнички, дека Работнички е срцето на Скопје, инаку ЦПБ ќе си беа 600 души како на секое друго дерби, и не те/ве разбирам, "како и секој аеродромец", "горд аеродромец", "горд центарец", па Скопје не е Лондон.
Незнам кој што и како пишувал по други форуми, кој и зашто се курчел.....ама нема потреба некој што во животот не отишол да гледа кошарка и да се јачи после тоа како он е за работнички, како сите биле за работнички и остали ствари.....а да биле правите навивачи ќе да биле како што кажа 500-600 души....мене тоа ми смета, што некој од страна дошол и продава пуфки, а да го прашаш се кладам дека не знае ни еден играч ни една песна итн итн....а за тоа дали скопје е за работнички или е за мзт најмалку ме занима. Мене ми е битно тие за кој сум јас да знам до кај се, како напредуваат и како стојат работите поврзани со нив, за друго ама ич не ми чуе:pipi:

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219

Симнамо е од кај прозорите кој се на средина на теренот !! оценете кој повеќе се слуша... Микрофонот и озвоувањето џабе ви беше.. у гз да си го ставите !!!! Кој е подобар се гледа преку цела сезона, а не на една утакмица !!!

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
Незнам кој што и како пишувал по други форуми, кој и зашто се курчел.....ама нема потреба некој што во животот не отишол да гледа кошарка и да се јачи после тоа како он е за работнички, како сите биле за работнички и остали ствари.....а да биле правите навивачи ќе да биле како што кажа 500-600 души....мене тоа ми смета, што некој од страна дошол и продава пуфки, а да го прашаш се кладам дека не знае ни еден играч ни една песна итн итн....а за тоа дали скопје е за работнички или е за мзт најмалку ме занима. Мене ми е битно тие за кој сум јас да знам до кај се, како напредуваат и како стојат работите поврзани со нив, за друго ама ич не ми чуе:pipi:
znaci greska si mn bas radi toa ti sto go spomna lupanje u grudi celo SK se sobra protiv FA poso na site im idat na kurca od toa lupnje u grudi deka aerodrom e nz auu kojznae sto naselba kako nasleba sekoja normlana naselba u skopjevo se naoga po nekoja budala po nekoj ok coek i toa e toa a toa e fakt deka od kaj vas i tie sto imaat po 25-26 godini uste se zanimvaat so detski raboti i se furaat i se karaat radi naselbi so drugi luge niz sk sto stv e smesno na tolkava vozrast da se ponasas ... muabetot mi e deka vie ste tie so se lupate u grudi a zalnoto e nemate so sto.... pred se nie sme makedonija i mn raboti ni falat pa kamo li use naslebite da si gi praime ELITNI ili nz sto kako .... aee pozz

--- надополнето ---

Абе куртони едни кој спомна дека имаме нешто против босанците и турците ???
ne ne pobaraj ponazad na stranive tuka eden vas od FA vika deka imalo kaj nas muslimani ama ne bile Albanci i u prodolzeni se nadovrzuva SRAMOTA demek radi toa go pisav ova !

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
за оваа утакмица сигурен си дека само момци од Аеродром беа?????

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ако може да не замарате во овој фан клуб, ако немате што да кажете нешто попаметно. До тогаш, уживајте

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
pa so ima vrska dali se samo ajrodromci ili samo centarci
ja kako so znam mzt ima ime mzt skopje
ne mzt ajrodrom

i od kaj be gordi ajrodromci se e od po sela i ima drugi od skopje so se doseluvat od centar
posto ajrodrom e najubav za ziveenje

Член од
13 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
18
Vidi go stopanov sto pisal...ajrodrom..Koga ke naucis/te deka e AERODROM.A za gone...Ubavo ti kaza martin...Da receme 95 procenti (plus-minus) bea lugje od Aerodrom.Ostanatite iako ne se od Aerodrom sepak dojdoa da navivaat za MZT bidejki go sakaat i pocituvaat , a ne zatoa sto e derbi ili ne znam sto.Dodeka na spotivnata strana , momcite se sobraa od celo skopje isklucivo deka Rabotnicki igrase protiv MZT i deka se anti-Aerodrom.Ako ne e taka , zoso nemozat na obicna utakmica da se soberat poveke od 200 lugje?Sekoja cest na tie sto odat redovno , sto si go sakaat klubot i pred se sto gi znaat pesnite :P :D Pozdrav

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Симнамо е од кај прозорите кој се на средина на теренот !! оценете кој повеќе се слуша... Микрофонот и озвоувањето џабе ви беше.. у гз да си го ставите !!!! Кој е подобар се гледа преку цела сезона, а не на една утакмица !!!
Сеа ќе видиш нова мобилизација за 3 месеци,а што до тогаш ?!

А и уште нешто.Кажете му на вашиот „почитуван“ лидер дека не се наоѓа на Јас имам таленат,па може да не пишти на тоа микрофонот.Да тоа служи за ПОЧНУВАЊЕ на песна,а не за ПЕЕЊЕ ! Ај дркајте сеа,поздрав !

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.857
Поени од реакции
21.691
ова важи и за двата табора .... на времето кога губеше мзт ја палеа и кршеа салата , сега дерби во борис трајковски пола сала остана без столчиња .... дали вие имате грам памет или таква е огранизацијата .. неандарталска !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom