abe ne pravi luda slusav samo ne mozev da go slusnam pocetokot kako go peat , u sekoj slucaj taa e pak ukradenaaбе не јa пеејa 100%
Ја пееја, само не слушав и јас точно на почетокот дали пееа „од ѓорче петров до железничка...“ или нешто друго.abe ne pravi luda slusav samo ne mozev da go slusnam pocetokot kako go peat , u sekoj slucaj taa e pak ukradena
ti rekov ,ti rekov ,ti rekov ,ti rekov :baeh:aбе не јa пеејa 100%
Од мене не очекувај, ако имаш друг да се јави, пиши, пошто јас на играчи веќе не се јавувамti rekov ,ti rekov ,ti rekov ,ti rekov :baeh:
( ne mi zameravaj cekam da mi se javat da vidam sto napravile mzt i se mrdnuvam malce ) :kesa:
pisi mi go na jane brojot posto znaes deka go nemam nemam telefonОд мене не очекувај, ако имаш друг да се јави, пиши, пошто јас на играчи веќе не се јавувам
Не дупиш нешто?!?!?!?!?!?!Ајде нова победа...
Само напред
sto zboris gluposti aloooooooooooooooooooooooooo IZGUBI MZT citas tamu 103 -95Ајде нова победа...
Само напред
Se peeeese pesnava i taaa e pesnata na F.A, inaku se peeese Vo cela tikveska okolija 4udna . . .abe ne pravi luda slusav samo ne mozev da go slusnam pocetokot kako go peat , u sekoj slucaj taa e pak ukradena
Во темата каде што се пишува за некој клуб, он навива за тој клуб, Во струмица фанс е за струмица, во Мзт е за Мзт, во Охрид е за Охрид.... сите му се наши )))deckovo stvarno ne e normalen. go citam na edno mesto vika deka e za mzt, na drugo deka e za strumica, za rabotnicki pa sea bravo mzt uste edna pobeda??? ke se opredelis ti za koj si ili ti za site si? kazi veke ednas zaso nikoj ne moze da te razbere.ccc