Фан клуб: МЗТ Скопје

V

Viktoranius

Гостин
Dojdov vo MZT Skopje samo so edna cel, da uspeeme da ja doneseme taa tolku dolguocekuvana titula, no posle 13 odigrani kola, ocigledno e deka nesto ne ide kako sto posakuvame. Iako nekoi moi kolegi vo vakov slucaj bi se vadele na igraci, sudii, mlada ekipa, federacija itn. itn. jas, kako trener, sekogas sum se smetal za najodgovoren za rezultatskite neuspesi na eden klub, pa zatoa i odluciv da ja prezemam odgovornosta i da podnesam ostavka. Mojata odluka e konecna i neotpovikliva.
Bi sakal da se zablagodaram na site vas za podrskata sto ja dadovte na ekipata i na mene vo izminatite sredbi, kako i za trpenieto sto go imavte, iako sum svesen deka recisi so nisto ne ja zasluzuvavme taa vasa podrska. Vie ste najdobra navivacka grupa i zasluzuvate mnogu poveke od ona sto vi go ponudivme sezonava.
Moja cel i ponatamu ke ostane da postanam prviot trener sto uspeal da ja donese titulata na MZT Skopje. Ostanuvam navivac na MZT Skopje (iako spored adresa vo licna karta vleguvam vo grupata “od Gorce Petrov do Zeleznicka”), i najverojatno, vo periodot sto sleduva, nema da prifatam da vodam nitu edna druga makedonska ekipa. Vi posakuvam mnogu pobedi, zatoa sto, kako sto kazav pogore, vie toa navistina go zasluzuvate.

So pocit
Aleksandar Todorov

samo sto go dobiv ova na mail , ne e licno od nego samo e preprateno
NEMAM ZBOROVI , SAMO FALA STO BESE DEL OD NAS

Се наежив до дека го читав.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
Dojdov vo MZT Skopje samo so edna cel, da uspeeme da ja doneseme taa tolku dolguocekuvana titula, no posle 13 odigrani kola, ocigledno e deka nesto ne ide kako sto posakuvame. Iako nekoi moi kolegi vo vakov slucaj bi se vadele na igraci, sudii, mlada ekipa, federacija itn. itn. jas, kako trener, sekogas sum se smetal za najodgovoren za rezultatskite neuspesi na eden klub, pa zatoa i odluciv da ja prezemam odgovornosta i da podnesam ostavka. Mojata odluka e konecna i neotpovikliva.
Bi sakal da se zablagodaram na site vas za podrskata sto ja dadovte na ekipata i na mene vo izminatite sredbi, kako i za trpenieto sto go imavte, iako sum svesen deka recisi so nisto ne ja zasluzuvavme taa vasa podrska. Vie ste najdobra navivacka grupa i zasluzuvate mnogu poveke od ona sto vi go ponudivme sezonava.
Moja cel i ponatamu ke ostane da postanam prviot trener sto uspeal da ja donese titulata na MZT Skopje. Ostanuvam navivac na MZT Skopje (iako spored adresa vo licna karta vleguvam vo grupata “od Gorce Petrov do Zeleznicka”), i najverojatno, vo periodot sto sleduva, nema da prifatam da vodam nitu edna druga makedonska ekipa. Vi posakuvam mnogu pobedi, zatoa sto, kako sto kazav pogore, vie toa navistina go zasluzuvate.

So pocit
Aleksandar Todorov

samo sto go dobiv ova na mail , ne e licno od nego samo e preprateno
NEMAM ZBOROVI , SAMO FALA STO BESE DEL OD NAS
iako sum golem fan na kk rabotnicki i pokraj toa sto naseto rivalstvo e golemo dodeka go citav tekstov pocnav da se ezam i pocnav da pcujam zatoa sto se nervaram od toa sto vo makedonija na prsti se brojat vakvite luge sto ginat za klubot(bezrazlika koj):toe:

-so golema pocit do cela navivacka grupa i do timot.:smir:

se gledame na tribina,moze ke dojdam da vi se pretstavam ama steta neznam kako izgledate...samo da ne dojde do nesto ozbilno :wink:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
iako sum golem fan na kk rabotnicki i pokraj toa sto naseto rivalstvo e golemo dodeka go citav tekstov pocnav da se ezam i pocnav da pcujam zatoa sto se nervaram od toa sto vo makedonija na prsti se brojat vakvite luge sto ginat za klubot(bezrazlika koj):toe:

-so golema pocit do cela navivacka grupa i do timot.:smir:

se gledame na tribina,moze ke dojdam da vi se pretstavam ama steta neznam kako izgledate...samo da ne dojde do nesto ozbilno :wink:
mene nema da me utnes u sekoj sucaj mnogu sum porazlicna od site drugi :pipi:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
a sea ovon noviov barem asalen li e? ja do sea neam slusnato za nego, bar ne se sekjavam.. :) aerodromka???/

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Vie fanovite na MZT sigurno site imate internet doma, gledajki gi rezultatite od glasanjeto za ALL-STAR . Abe ajde , kiril nikolovski i taci na all-star. CC I dvajcata se za peza.AJde Gurovski , Petrovski i Bol .taka i taka ama ovi... Sto ol-star ke bide ova ke vidime

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Најдов една слика од времињата кога МЗТ беше силна екипа.
prviot kup so rabotnicki vo sred centar im ja zemevme. mnogu jaka utakmica, ja ne bev iskreno no na tv ja gledav imase bakljda golema se zapalija nad 10 baklji ne se gledase kosot vrba sutirase slobodni na tepka i dzverot dvete gi dade :cry::cry::place:bar malce da imase denes toa sto bese togas

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Vie fanovite na MZT sigurno site imate internet doma, gledajki gi rezultatite od glasanjeto za ALL-STAR . Abe ajde , kiril nikolovski i taci na all-star. CC I dvajcata se za peza.AJde Gurovski , Petrovski i Bol .taka i taka ama ovi... Sto ol-star ke bide ova ke vidime
Жити се, а па сељакон Крстевски може да игра а? Знаеш како почна целото гласање? Кога го видов Крстевски втор на листа и неможев да си дозволам Струмичани да истуркаат некој инвалид што има 3 минути минутажа и што мојов полов орган е поатрактивен кошаркар од него и ги активирав сите што ги знам да гласааат за нашите се со цел да испаднат таквите сељачишта

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Во секој случај убави зборови од негова страна ама сепак не одеше работата како што треба.Не ми е јасно што толку ги форсираше кумановецот и 9-ката.Како и да е се надевам со Лазовски ќе имаме повеќе среќа.Не му одеше лошо кога беше тренер на Вардар.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Кој е овој црномуриот?
Toj e eден од најдобрите играчи што играл во Македонската Лига, постарите сигурно ко памтат и можат да ти кажат каков играч беше...Марк Дин...играч од таков калибар немаме видено во лигава сигурно 7-8 години

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
del od intervjuto na NOVIOT "TRENER" na mzt skopje

....................Публиката во Аеродром има свој "критериум" кога е во прашање МЗТ Скопје?

"Јасно ми е и тоа. Мислам дека ќе воспоставивме добар контакт, дека ќе имаме добри релации. Сигурно е дека преку ноќ не може да се сменат многу работи. Јас ќе се трудам да биде подобро во секој поглед. Колку ќе успееме во тоа, сите заеднички, ќе каже времето"- заклучува Лазовски. http://www.sport.com.mk/?ItemID=D22DC0A17F597E438B7E99C12DD881EE

ne go sakam covekov ama ic ali ke vidime ke pokaze vremeto sto ponataka

Kajgana Shop

На врв Bottom