V
Viktoranius
Гостин
Се наежив до дека го читав.Dojdov vo MZT Skopje samo so edna cel, da uspeeme da ja doneseme taa tolku dolguocekuvana titula, no posle 13 odigrani kola, ocigledno e deka nesto ne ide kako sto posakuvame. Iako nekoi moi kolegi vo vakov slucaj bi se vadele na igraci, sudii, mlada ekipa, federacija itn. itn. jas, kako trener, sekogas sum se smetal za najodgovoren za rezultatskite neuspesi na eden klub, pa zatoa i odluciv da ja prezemam odgovornosta i da podnesam ostavka. Mojata odluka e konecna i neotpovikliva.
Bi sakal da se zablagodaram na site vas za podrskata sto ja dadovte na ekipata i na mene vo izminatite sredbi, kako i za trpenieto sto go imavte, iako sum svesen deka recisi so nisto ne ja zasluzuvavme taa vasa podrska. Vie ste najdobra navivacka grupa i zasluzuvate mnogu poveke od ona sto vi go ponudivme sezonava.
Moja cel i ponatamu ke ostane da postanam prviot trener sto uspeal da ja donese titulata na MZT Skopje. Ostanuvam navivac na MZT Skopje (iako spored adresa vo licna karta vleguvam vo grupata “od Gorce Petrov do Zeleznicka”), i najverojatno, vo periodot sto sleduva, nema da prifatam da vodam nitu edna druga makedonska ekipa. Vi posakuvam mnogu pobedi, zatoa sto, kako sto kazav pogore, vie toa navistina go zasluzuvate.
So pocit
Aleksandar Todorov
samo sto go dobiv ova na mail , ne e licno od nego samo e preprateno
NEMAM ZBOROVI , SAMO FALA STO BESE DEL OD NAS