18:30Сеа сабота или недела ќе биде,или уште не е решено?Иначе у колку саат е со торус?
:nenene::nenene:znaci tuka vo sosedstvoto funkcionira taka....zamisli vo po razvienite ultras zemji sto se desava....nasava scena e za nisto
da ne sme nie FA nema da ima navivaci vo drzavava:pos2::pos2::pos2::pos2:
Какви ФА бе знаеш дека чкембари се број 1...Највеќе кај нив се цени ОРГИНАЛНОСТА во песните:nenene::nenene:![]()
Какви ФА бе знаеш дека чкембари се број 1...Највеќе кај нив се цени ОРГИНАЛНОСТА во песните![]()
то тие доказ дека не копираат само чкембари... туку цела мак. тифо сцена :baeh:лол гледам ама не ми се верува...жими се најмило не ми се верува....овој е стварно толку глуп или само се заебава!? а чкембарче?!
ме мрзи сеа да го барам клипот на јутуб да ти показам вие што сте направиле ама се надевам некој ке го најде и ке го видиш копи чкембари пасте делије па гробари па пак делије хахахахахахахаха
ххххххххххххххххххххххххххххахахахахахахаха неможам да му се изначудам на паметот:jaj::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Море албанец колку песни имаме исто препеани?Значи све све али као чкембар што ке излезе ГЛУПАК нема нигде тоа, ТУПАКУ ЕДЕН ние го зимаме Р И Т А М О Т ! а додека вие ја препејувате ЦЕЛА ПЕСНА, разбираш кај е разликата ???!! ВИЕ СТЕ СРАМ !!
размисли за ова ... :helou:
знам дека ми е џабе постов пошто после него ке следи уште поголема глупост али ај да пробаме![]()
Па на пример немора да идеш со ДЕЛИЈЕ за да ја разбереш таа проста филозофија... подмладокот мислам дека ви е најголема слабост на вас али ептен сте тапа у тој поглед на иднината во групата !Еве ја на пример со Делије сум бил сигурно на 20 дербија со Партизан и уште на некој други утакмици , членска да имаш мора над 18 али на трибина може кој сака да седи се додека пее , ја кога прашав зашто мали деца пуштаат рекоа дека ако не почне од мал од 20 год сигурно дека на утакмица да иде :helou: само посебно седат и коа има фрки ги тргаат на страна што е нормално:salut: