Фан клуб: МЗТ Скопје

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Сеа сабота или недела ќе биде,или уште не е решено?Иначе у колку саат е со торус?

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
dobro dajte ne se prepucavajte i ne se mesajte u mzt skopje fan klub iame nas tamu pisuvajte daj oladete forum e ova , iame sansa u nedela i cpb i fa togas kje se prepucavame i sve sea oladete od dvete strani :smir:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
eve eden pameten centarec :D
abe picenca zboram za site....do koga ke se dokazuvate na forumi i po internet,samo tribinata e mesto za dokazuvanje koj e koj....a kuceno od kozle sto laese deka sve ke tepal ete kaj mene na profil ima slika koa saka ke se najdeme!!!
malku da se navratam na nekoja stranica prethodno....SC nastanale od KZ?!?!?!:S:S:S:S
ete i da e taka,sto kur?! mislis ke pocnat FA da idat na zapad!?ili ke smenis nesto,ke mu ja smenis bojata na krvta na sekoj aerodromec?! abe ucenikot go pomina ucitelot i stana profesor!!!
komiti :S:S:S:S:S posle blamazata na 20 god koa go zapalija znameto sverceri koi sami go stampale mi stana jasno koj se i sto se pred toa bev redoven na zapad 3-4 god ali posle toa padna se u voda....KOMITI AERODROM jas i uste 2-3 bevme iniciatori za da nastane taa podgrupa bidejki nejkev da se mesam so sekakvi seljacista....imam mn prijateli na zapad ama isto tolku i neprijateli....Sakam VARDAr da go dostigne vrvot sakam da bide sampion vo nasava smrdena liga i sakam da igra liga na sampioni...ama toa ne znaci deka gi postuvam komiti...gi postuvam samo tvrdokorni bidejki se edinstvenite koi stvarno vredat da bidat KOMITI i edinstvenite koi znaat sto sakaat i koi znaat za sto se na tribina....ali drug gi ebe od strana ne se oni krivi....nekogas bea komiti poim za navivaci,barem za nasava drzava ama mene mi se sea za potsmev site tie interenet huligani....

devojki se gledame na DERBI:salut:

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
ајде се гледаме на дерби

и што спомнувавте ова години кој колку бил дајте не се фолирајте бе , брат ми пример има 15 год. Нема утакмица пропуштено и секад после секоја утакмица неможе да збори , а има некој што имаат и по 20 год па си го дрват на трибина , финтата е не е битно колкав си битно е да си редовен и да пееш као што треба а не сеа ке пеам сеа не :nenene:

Еве ја на пример со Делије сум бил сигурно на 20 дербија со Партизан и уште на некој други утакмици , членска да имаш мора над 18 али на трибина може кој сака да седи се додека пее , ја кога прашав зашто мали деца пуштаат рекоа дека ако не почне од мал од 20 год сигурно дека на утакмица да иде :helou: само посебно седат и коа има фрки ги тргаат на страна што е нормално :toe::salut:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
znaci tuka vo sosedstvoto funkcionira taka....zamisli vo po razvienite ultras zemji sto se desava....nasava scena e za nisto
da ne sme nie FA nema da ima navivaci vo drzavava:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
16 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
3
Какви ФА бе знаеш дека чкембари се број 1...Највеќе кај нив се цени ОРГИНАЛНОСТА во песните :)

од 1.45 дo 2.25
oд 3.15 дo ........
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

:helou:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
лол гледам ама не ми се верува...жими се најмило не ми се верува....овој е стварно толку глуп или само се заебава!? а чкембарче?!
ме мрзи сеа да го барам клипот на јутуб да ти показам вие што сте направиле ама се надевам некој ке го најде и ке го видиш копи чкембари пасте делије па гробари па пак делије хахахахахахахаха
ххххххххххххххххххххххххххххахахахахахахаха неможам да му се изначудам на паметот:jaj::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
16 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
3
лол гледам ама не ми се верува...жими се најмило не ми се верува....овој е стварно толку глуп или само се заебава!? а чкембарче?!
ме мрзи сеа да го барам клипот на јутуб да ти показам вие што сте направиле ама се надевам некој ке го најде и ке го видиш копи чкембари пасте делије па гробари па пак делије хахахахахахахаха
ххххххххххххххххххххххххххххахахахахахахаха неможам да му се изначудам на паметот:jaj::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
то тие доказ дека не копираат само чкембари... туку цела мак. тифо сцена :baeh:

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Значи све све али као чкембар што ке излезе ГЛУПАК нема нигде тоа, ТУПАКУ ЕДЕН ние го зимаме Р И Т А М О Т ! а додека вие ја препејувате ЦЕЛА ПЕСНА, разбираш кај е разликата ???!! ВИЕ СТЕ СРАМ !!

размисли за ова ... :helou:

знам дека ми е џабе постов пошто после него ке следи уште поголема глупост али ај да пробаме :)

Член од
16 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
3
Значи све све али као чкембар што ке излезе ГЛУПАК нема нигде тоа, ТУПАКУ ЕДЕН ние го зимаме Р И Т А М О Т ! а додека вие ја препејувате ЦЕЛА ПЕСНА, разбираш кај е разликата ???!! ВИЕ СТЕ СРАМ !!

размисли за ова ... :helou:

знам дека ми е џабе постов пошто после него ке следи уште поголема глупост али ај да пробаме :)
Море албанец колку песни имаме исто препеани?
и ние ЗИМАМЕ :pos2: ритам...

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Еве ја на пример со Делије сум бил сигурно на 20 дербија со Партизан и уште на некој други утакмици , членска да имаш мора над 18 али на трибина може кој сака да седи се додека пее , ја кога прашав зашто мали деца пуштаат рекоа дека ако не почне од мал од 20 год сигурно дека на утакмица да иде :helou: само посебно седат и коа има фрки ги тргаат на страна што е нормално :toe::salut:
Па на пример немора да идеш со ДЕЛИЈЕ за да ја разбереш таа проста филозофија... подмладокот мислам дека ви е најголема слабост на вас али ептен сте тапа у тој поглед на иднината во групата !

Kajgana Shop

На врв Bottom