18:30Сеа сабота или недела ќе биде,или уште не е решено?Иначе у колку саат е со торус?
:nenene::nenene:znaci tuka vo sosedstvoto funkcionira taka....zamisli vo po razvienite ultras zemji sto se desava....nasava scena e za nisto
da ne sme nie FA nema da ima navivaci vo drzavava:pos2::pos2::pos2::pos2:
Какви ФА бе знаеш дека чкембари се број 1...Највеќе кај нив се цени ОРГИНАЛНОСТА во песните:nenene::nenene:
Какви ФА бе знаеш дека чкембари се број 1...Највеќе кај нив се цени ОРГИНАЛНОСТА во песните
то тие доказ дека не копираат само чкембари... туку цела мак. тифо сцена :baeh:лол гледам ама не ми се верува...жими се најмило не ми се верува....овој е стварно толку глуп или само се заебава!? а чкембарче?!
ме мрзи сеа да го барам клипот на јутуб да ти показам вие што сте направиле ама се надевам некој ке го најде и ке го видиш копи чкембари пасте делије па гробари па пак делије хахахахахахахаха
ххххххххххххххххххххххххххххахахахахахахаха неможам да му се изначудам на паметот:jaj::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Море албанец колку песни имаме исто препеани?Значи све све али као чкембар што ке излезе ГЛУПАК нема нигде тоа, ТУПАКУ ЕДЕН ние го зимаме Р И Т А М О Т ! а додека вие ја препејувате ЦЕЛА ПЕСНА, разбираш кај е разликата ???!! ВИЕ СТЕ СРАМ !!
размисли за ова ... :helou:
знам дека ми е џабе постов пошто после него ке следи уште поголема глупост али ај да пробаме
Па на пример немора да идеш со ДЕЛИЈЕ за да ја разбереш таа проста филозофија... подмладокот мислам дека ви е најголема слабост на вас али ептен сте тапа у тој поглед на иднината во групата !Еве ја на пример со Делије сум бил сигурно на 20 дербија со Партизан и уште на некој други утакмици , членска да имаш мора над 18 али на трибина може кој сака да седи се додека пее , ја кога прашав зашто мали деца пуштаат рекоа дека ако не почне од мал од 20 год сигурно дека на утакмица да иде :helou: само посебно седат и коа има фрки ги тргаат на страна што е нормално :salut: