Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Боље клипче амин браво !

ПУУУУ кај педерчињата во луна парк 500 души special за марин курвата бугарска !

една исправка, беа поделени 590 карти....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Кој беше домакин ???:uvo:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Мене ми се гледа црвено.

А и не знам кој курац се замарате за ова...

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
kakov idiot si ti ne mi se veruva !!!!!! slika ti pokazuvaat, site gledaat deka e portokalovo samo tebe ti se gleda crveno.... so e poverodostojno slika ili comentar od nekoj si forum... ??? kakov idiot si UBI SE !!!!!
Crveno e be nemozes da me uveris deka e portokalovo a i da e toa go pravda faktot deka vasite boi se PLAVO i BELO a ne CRVENO ili PORTOKALOVO??......i ne vregaj:smir:

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
хахахахахахаха , цццц, Зебра тебе да те нема, би требало да те измислат.
Abe decko toj post e napisan istiot den koga e izvaden transparentot i postot e napisan od nekoj sto go videl toa i nikoj ne go negira toa kako sto citas tamu....:smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Crveno e be nemozes da me uveris deka e portokalovo a i da e toa go pravda faktot deka vasite boi se PLAVO i BELO a ne CRVENO ili PORTOKALOVO??......i ne vregaj:smir:
abe moze da se kladime jas i ti a ??? ke ti go donesam znameto ke vidis, moze ???? aj ako imas gz kladi se.... ebate koraviot, ti ke mi kazes kakva boja e!!!

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
abe moze da se kladime jas i ti a ??? ke ti go donesam znameto ke vidis, moze ???? aj ako imas gz kladi se.... ebate koraviot, ti ke mi kazes kakva boja e!!!
Blefiras druze, slikaj go i postavi slika ako tolku si siguren vo toa sto go zboruvas za mene ova e muabet bez vrska samo nesakam nekoj da me pravi budala....i pak ke kazam ne e vazno ova za da se zamaram,zborot mi bese deka vasite boi se PLAVO i BELO a ne crveno ili portokalovo....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Abe decko toj post e napisan istiot den koga e izvaden transparentot i postot e napisan od nekoj sto go videl toa i nikoj ne go negira toa kako sto citas tamu....:smir:
ama i tebe tuka nikoj ne te podrzuva deka e crveno... !!!

Blefiras druze, slikaj go i postavi slika ako tolku si siguren vo toa sto go zboruvas za mene ova e muabet bez vrska samo nesakam nekoj da me pravi budala....i pak ke kazam ne e vazno ova za da se zamaram,zborot mi bese deka vasite boi se PLAVO i BELO a ne crveno ili portokalovo....

so da go slikam, imas ubava slika se glea deka e portokalovo !!!!

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Сине ИДИОТЕ, сликата и трансот се скоро 10 години постари од постот на тој форум.
Epa transparentot e izvaden i na taa utakmica koga e napisan postot i ne ja vrtete temata koga bila slikata ili ne bil crven,portokalov bil ne e vazno zborot mi bese da ne ne napagate nas za nekakvi si kopii od transparenti koga site znaat koj ima najdobri transparenti....So mojot post nesakav da navedam dopolnitelni muabeti sakav da kazam deka vie ne se pridrzuvate na vasite boi i ne e vazno ova mi e posleden post vo vrska so ova nesakam da se dokazuvam na forum moe mislenje e deka e crven i me boli k*r ako gresam...ajt pozdrav

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Epa IDIOTU transparentot e izvaden i na taa utakmica koga e napisan postot i ne ja vrtete temata koga bila slikata ili ne bil crven,portokalov bil ne e vazno zborot mi bese da ne ne napagate nas za nekakvi si kopii od transparenti koga site znaat koj ima najdobri transparenti....So mojot post nesakav da navedam dopolnitelni muabeti sakav da kazam deka vie ne se pridrzuvate na vasite boi i ne e vazno ova mi e posleden post vo vrska so ova nesakam da se dokazuvam na forum moe mislenje e deka e crven i me boli k*r ako gresam...ajt pozdrav
доста бе.остатокот од светот надвор од аеродром нишо не разбира.они знаат се,најпаметни се:pos2::pos2::pos2:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
доста бе.остатокот од светот надвор од аеродром нишо не разбира.они знаат се,најпаметни се:pos2::pos2::pos2:

ne ziveam u iluzija kako tebe deka sum NAVIVAC na Juventus... a ti ako si korav neka ti se gleda crveno, transot go imam videno 1000 pati i znam kakva boja e !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom