Кој пари во МЗТ !?ајде бе СПОНЗОРУШИ не ви давале пари и за тоа лопове лопове
пари бе вас што требало да ви ги даваат во текот на цела сезона ама ве заебал тој коле или како го викаат па ајде сега не навиваме и кој збор ви е ЛОПОВЕ!? да ви се плукнам у Македонштината да ви се плукнамКој пари во МЗТ !?
Ова ќе го напишам еднаш затоа што со бедник како тебе немам намера да се расправам. Ќе искочи соопштение утре, задутре во јавноста ќе биде се објаснето. А додека искочи ќе те молам да не ја прљаш темава затоа што смрди од тебепари бе вас што требало да ви ги даваат во текот на цела сезона ама ве заебал тој коле или како го викаат па ајде сега не навиваме и кој збор ви е ЛОПОВЕ!? да ви се плукнам у Македонштината да ви се плукнам
Ај изнеси аргументи ако имаш ,а не само глупости да пласираш...ФА ако чека некој друг пари да и даде тогаш одамна немаше да постоиме...пари бе вас што требало да ви ги даваат во текот на цела сезона ама ве заебал тој коле или како го викаат па ајде сега не навиваме и кој збор ви е ЛОПОВЕ!? да ви се плукнам у Македонштината да ви се плукнам
леле каков коњ си ти бе омфг... парите што треба да идат кај навивачите се за да се платат трошоците кој што ги плаќаме ние.. и блузи и шалови и све си плаќаме никогаш не подарил клубот во знак на благодарност што сме најдобра навивачка група во МАКЕДОНИЈА, а гомнарот ДРАГИ изгради цела зграда со парите што ги украде од тимот. сељак, и не се мешај кога врска си немаш..пари бе вас што требало да ви ги даваат во текот на цела сезона ама ве заебал тој коле или како го викаат па ајде сега не навиваме и кој збор ви е ЛОПОВЕ!? да ви се плукнам у Македонштината да ви се плукнам
не ме смеј молим те најдобра навивачка група не го напушта тимот на сред утакмица :pos2::pos2::pos2::pos2: И БРАВО ЗА ТОА ЛОПОВЕ ДОКАЖАВТЕ ДЕКА СТЕ СРБОМАНИ А НЕ МАКЕДОНСКА НАВИВАЧКА ГРУПАлеле каков коњ си ти бе омфг... парите што треба да идат кај навивачите се за да се платат трошоците кој што ги плаќаме ние.. и блузи и шалови и све си плаќаме никогаш не подарил клубот во знак на благодарност што сме најдобра навивачка група во МАКЕДОНИЈА, а гомнарот ДРАГИ изгради цела зграда со парите што ги украде од тимот. сељак, и не се мешај кога врска си немаш..
п.с. извинете за зборовиве ама ме нак*рчи овој
што бе вие сте најдобра а ? ај браво еве ти пола аплауз :wink:не ме смеј молим те најдобра навивачка група не го напушта тимот на сред утакмица :pos2::pos2::pos2::pos2: И БРАВО ЗА ТОА ЛОПОВЕ ДОКАЖАВТЕ ДЕКА СТЕ СРБОМАНИ А НЕ МАКЕДОНСКА НАВИВАЧКА ГРУПА
па што има он да коментира на нашата тема нека си иде кај него што мајка бара он тука да кажува кај отишле парите и кој биле прави навивачи, кој не :smir:Ама како може да се објаснувате со Козар не ми е јасно, остај те го нека си коментира