Фан клуб: МЗТ Скопје

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Пошто не бев во можност да го следам натпреварот ,може некој поопширно да напише како се одвиваше и дали играа (и како се покажаа ) дамјанац и другите засилувања?

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
ајде бе СПОНЗОРУШИ не ви давале пари и за тоа лопове лопове :tapp:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Кој пари во МЗТ !?
пари бе вас што требало да ви ги даваат во текот на цела сезона ама ве заебал тој коле или како го викаат па ајде сега не навиваме и кој збор ви е ЛОПОВЕ!? да ви се плукнам у Македонштината да ви се плукнам :tapp:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
пари бе вас што требало да ви ги даваат во текот на цела сезона ама ве заебал тој коле или како го викаат па ајде сега не навиваме и кој збор ви е ЛОПОВЕ!? да ви се плукнам у Македонштината да ви се плукнам
Ова ќе го напишам еднаш затоа што со бедник како тебе немам намера да се расправам. Ќе искочи соопштение утре, задутре во јавноста ќе биде се објаснето. А додека искочи ќе те молам да не ја прљаш темава затоа што смрди од тебе

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
пари бе вас што требало да ви ги даваат во текот на цела сезона ама ве заебал тој коле или како го викаат па ајде сега не навиваме и кој збор ви е ЛОПОВЕ!? да ви се плукнам у Македонштината да ви се плукнам :tapp:
Ај изнеси аргументи ако имаш ,а не само глупости да пласираш...ФА ако чека некој друг пари да и даде тогаш одамна немаше да постоиме...

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
леле каков коњ си ти бе омфг... парите што треба да идат кај навивачите се за да се платат трошоците кој што ги плаќаме ние.. и блузи и шалови и све си плаќаме никогаш не подарил клубот во знак на благодарност што сме најдобра навивачка група во МАКЕДОНИЈА, а гомнарот ДРАГИ изгради цела зграда со парите што ги украде од тимот. сељак, и не се мешај кога врска си немаш..

п.с. извинете за зборовиве ама ме нак*рчи овој

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
леле каков коњ си ти бе омфг... парите што треба да идат кај навивачите се за да се платат трошоците кој што ги плаќаме ние.. и блузи и шалови и све си плаќаме никогаш не подарил клубот во знак на благодарност што сме најдобра навивачка група во МАКЕДОНИЈА, а гомнарот ДРАГИ изгради цела зграда со парите што ги украде од тимот. сељак, и не се мешај кога врска си немаш..

п.с. извинете за зборовиве ама ме нак*рчи овој
не ме смеј молим те најдобра навивачка група не го напушта тимот на сред утакмица :tapp::tapp: :pos2::pos2::pos2::pos2: И БРАВО ЗА ТОА ЛОПОВЕ ДОКАЖАВТЕ ДЕКА СТЕ СРБОМАНИ А НЕ МАКЕДОНСКА НАВИВАЧКА ГРУПА

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
не ме смеј молим те најдобра навивачка група не го напушта тимот на сред утакмица :tapp::tapp: :pos2::pos2::pos2::pos2: И БРАВО ЗА ТОА ЛОПОВЕ ДОКАЖАВТЕ ДЕКА СТЕ СРБОМАНИ А НЕ МАКЕДОНСКА НАВИВАЧКА ГРУПА
што бе вие сте најдобра а ? ај браво еве ти пола аплауз :wink:
и салата ја напуштивме со цел управата да свати дека треба ДА ГО НАПУШТИ МЗТ!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ама како може да се објаснувате со Козар не ми е јасно, остај те го нека си коментира

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Ама како може да се објаснувате со Козар не ми е јасно, остај те го нека си коментира
па што има он да коментира на нашата тема нека си иде кај него што мајка бара он тука да кажува кај отишле парите и кој биле прави навивачи, кој не :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom