the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
За викенд, изглеа сабота...
Инаку се зборува дека Тони Симиќ посакува вракање во МЗТ, со оглед на ситуацијата во клубот, смета дека можи да дојди и одлично да се вклопи во сегашниот состав, и да му помогне да опстане во лигата.
Точно ли е тоа?
у сабота...ваљда кај 6 или 7 сааткога играме со центарциве?
ке дојдат ама ке го гледаат од мајчин дом таму има подобра атмосвера!!!!!!!
кој обложувалници бе..кај има македонска кошарка у обложувалници?vardar vi go plesna a????
da znaete nikoj ne e kako vas
-mislam deka e namestena za oblozuvalnicite da dobijat:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
pa kako moze se vo bukvala da svatis trebase da go stavam mislenjeto vo navodnici za da razberesјас само од бојанчо се плашам..од никој друг:pos2:
кој обложувалници бе..кај има македонска кошарка у обложувалници?
значи народов стигна до некој непознат степен....досега....
па така си се изјаснилpa kako moze se vo bukvala da svatis trebase da go stavam mislenjeto vo navodnici za da razberes
pa ja i da sam ga mislel toa u bukvala(a ne sam) ti kako navivac na fersped sam treba da go isprevrtes i da pomislis deka se zezam so aerodromci:helou:па така си се изјаснил
добро бе нека биде така...простено :smir:pa ja i da sam ga mislel toa u bukvala(a ne sam) ti kako navivac na fersped sam treba da go isprevrtes i da pomislis deka se zezam so aerodromci:helou:
ok si e:helou:добро бе нека биде така...простено :smir: