Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
babarabatin ај ако сакас докопај ја нивата чушките ке идат добро оваа година надвор па види заработи некој ден да платис за нет да мозес да се дуес по форуми идиот еден...измиј ја устата пред да го спомнес името свето (МЗТ) посо од кај да знаеме што си ставал во неа :pos2::pos2: земјоделец еден...
за атанас ако има модератори и администратори нека се погризат да нема вакви глупости во тема на МЗТ да се писува за струмица,се надевам ме разбирас

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
babarabatin ај ако сакас докопај ја нивата чушките ке идат добро оваа година надвор па види заработи некој ден да платис за нет да мозес да се дуес по форуми идиот еден...измиј ја устата пред да го спомнес името свето (МЗТ) посо од кај да знаеме што си ставал во неа :pos2::pos2: земјоделец еден...
за атанас ако има модератори и администратори нека се погризат да нема вакви глупости во тема на МЗТ да се писува за струмица,се надевам ме разбирас
:zver::zver: So devet mislenja glaven se prave...Da se znae deka od Skopje e.Pozdrav dotebe

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честито за победата со закаснување.:smir:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
za Shiljo...da si zdrav i ziv,fala na sovetot..inace u Skopje ziveam povremeno,mozebi staz i poveke imam od tebe...so si glup,si,ti nema pomos...za nervozata ima lekarstva...ama so ti e mal,e tuka spas nema..vprocem,koj te ebe

ke zaboravev:FA cestito pobeda,toa so go videh od Feni ,mislam deka i vie ke se vmesate u borbata

Член од
10 септември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
0

a ti izmij gi ocite za da vidis kaj ti se mzt i milan

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
I'm Fucking Buzzin'...Can't Wait...na 18 ke gi ebeme centarskite picki CAO VARDAR 30 RAZ haha najjaci smo hh :) pozz

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Аман бе кај вас има ли обичен гледач во сала :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Како и да е многу сте, само не знам како ќе се сместите зад плексигласот у Парк :pos:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ludilooooo, pa toa se cekase 5 meseci...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Bravo za momcite na teren,pocnaa malce zaspano ama dobro prodozlija, stegnaa odbrana koga trebaa i toa rezultirase so 30 razlika... E sea, Vardar ne e nekoja defanzivna ekipa pa zatoa ne bi zborel mnogu za nasiot napad...Sepak , odlicno sutiravme trojki, Held jebese na Vlezovi a i Srki koristese nesto pod kos... Kako i da e, pocnavme dobro, da ne recam odlicno, sledna stanica Gay Park i neznite momci...

A za pleksiglasot ne se sekirajte , kje stokmime neso...:helou:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
стаз поише за у нива разбирам ама за у скопје:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom